Depremzede Çocuklar Haberleri

Depremzede Çocuklar Haberleri

Fethiye’de 100 Metre Uzunluğundaki Gelinlik Tanıtıldı

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

Depremzede Çocuklara Bisiklet Morali

Muğla Karya Bisiklet Kulübünce Depremden etkilenen çocuk ve gençlere Bisiklet armağan ediliyor.

Depremzede çocuklar için söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile 'Elvedasız Şarkılar Konseri-4' isimli konser gerçekleştirilirken, konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bulunan depremzede çocukları ve aileleri ziyaret etti.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR VE MİLASLI ÇOCUKLAR EL ELE

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

MARMARİS’TE GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU

Marmaris Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Marmaris Şubesi, Eğitim-Sen Marmaris Temsilciliği, Veli-Der Marmaris Temsilciliği ve CHP Marmaris İlçe Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen Marmaris Çocuk Şenliği’nin ikinci günü de neşe ve eğlenceyle geçti.

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocuklarımızın renkli bir gün geçirmelerini sağlamak için 19 Mart Pazar günü Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında, “Oyuncağını Al Gel” sloganıyla toplanacak oyuncaklar deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilecek.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

FETHİYESPOR TARAFTARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Fethiyespor taraftarı feci depremden etkilenen depremzede çocukları unutmayarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Fethiye Şehir Stadı’nda maç başlarken bütün oyuncaklar alkışlar arasında sahaya atıldı. Sahaya atılan oyuncakları futbolcular görevliler yardımıyla topladı. Peluş oyuncaklar daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

MUĞLA'DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte Muğla'ya gelen çocukların, depremin etkisinden uzaklaşmaları için Muğla Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ VE VELİLER DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ATKI ÖRDÜ

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır mahallesinde Bayır İlkokulu öğrencileri ve veliler depremzede çocuklar için atkı örerek deprem bölgesine gönderildi.

TRAFİK EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri depremzede çocuklara trafik etkinliği düzenledi.

DATÇA BELEDİYE’SİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DESTEK

Datça Belediyesi, deprem bölgesinden ilçeye gelen afetzede çocuklar için hafta sonunda bir etkinlik düzenledi

KÖYCEĞİZ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı'nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek, Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganı ile organize edilen etkinlikte Köyceğizli ve depremzede çocuklar birlikte eğlendi.

JANDARMA’DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, afet bölgesinden Muğla’nın 13 ilçesinde konaklayan depremzede aileler için moral ve motivasyon etkinlikleri sürüyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YURT VE OTELLERDE ANASINIFI AÇILDI

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’ya gelen ve okullara kayıt yaptıran öğrenci sayısı 5 bin 711’e ulaşırken, yurt v otellerde kalan çocuklar için anasınıfları açıldı.

MENTEŞELİ KADINLAR DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ

Menteşe Belediyesi'nin örgü kursuna katılan kadınlar tarafından depremzede çocuklar için örülen oyuncak bebek, lif ve kıyafetler Menteşe Belediyesi El Ele Butik Dayanışma Merkezi üzerinden depremzedelere ulaştırılıyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR MOBİL ETKİNLİK ÇADIRI İLE MORAL BULUYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi kente gelen depremzedelere yönelik farklı projeleri hayata geçiriyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GÖNDERİLEN YARDIM KOLİSİNDEN ÇIKAN NOT DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında Muğla'ya gelen depremzedelere Muğlalı hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlar giderken, bir vatandaşın gönderdiği yardım kolisinden çıkan not duygulandırdı.

FETHİYE, İSKENDERUN’DAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI 

Fethiye Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı) gönüllülerinin aracılığı ile kente gönderilen oyuncaklar, İskenderun’a geçici görevlendirilme ile giden Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile depremzede çocuklara ulaştırıldı

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İLE EĞLENDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’nda eğlence düzenledi. Düzenlenen programda minikler, gönüllerince eğlendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fethiye'ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan çocuk parkında, minik misafirler gönüllerince eğlenerek günü değerlendiriyor.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik ekipleri tarafından depremden etkilenen çocuklar, oyun parkına götürülerek eğlendirilirken, unutulmaz bir gün yaşayan çocukların yüzünden gülümsemeleri eksik olmadı. 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR PALYAÇO EŞLİĞİNDE EĞLENDİ

Fethiye’ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan parkta, minik misafirler palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE ŞARKI SÖYLEDİ

Depremzede çocuklar gönüllü öğretmenler eşliğinde Fethiye KYK Yurdu’nda açılan sınıfta şarkı söyleyerek keyifli vakit geçirdiler.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARI TIRAŞ ETTİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gönüllü bir grup berber ve kuaför, otellerde konaklayan depremzede çocukları tıraş etti.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN PARKI

Hatay ve Osmaniye'den gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde minik misafirler için park kuruldu.