Devlet Haberleri

Devlet Haberleri

Muğla İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlü girişimcilere 500 bin liraya varan hibe destek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara hibe desteklerini 150 bin liradan 400 bin liraya, eski hükümlü vatandaşlara hibe desteklerini 110 bin liradan 300 bin liraya, korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteğini 150 bin liradan 500 bin liraya yükseltti.

FTSO'da ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda, Ege İhracatçı Birlikleri uzmanları, ihracatçı üyelere ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verdi. 

‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Otobüste Rahatsızlanan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten Müjdelerle Döndü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Muhammet Kökten Devlet Bahçeli İle Fethiye'nin İl Olmasını Görüştü

Cumhur İttifakı (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Fethiye'nin il olmasını görüştü. Devlet Bahçeli ile Ankara'da bir araya gelen Kökten, "Bugün MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanı’mız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip geleceğin Fethiye’sine ilişkin sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Fethiye'mizin il olması talebimizi de hazırladığımız raporla birlikte kendilerine takdim ettik"diye konuştu.

Milas’ta Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 86 yaşındaki yaşlı kadın yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

Ortaca'da Vatandaşlar Tedavi İçin Çevre İlçelere Gitmekten Kurtulacak

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 115 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi’ne kısa sürede kazandırılacak MR cihazı ile artık vatandaşlar, çevre ilçelere ve özel hastanelere gitmekten kurtulacak.

Belediye İşçisi Sobayı Yakayım Derken Kendini Yaktı

Muğla’nın Marmaris ilçe belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan 22 yaşındaki Yener D. sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan genç işçi acil olarak önce devlet hastanesine sevk edilirken, işçinin ambulans uçak ile Kocaeli’ndeki hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Fethiyeliler Yeni Devlet Hastanesini Merakla Bekliyor

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlar, yeni yapılacak olan devlet hastanesini merakla bekliyor.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Temeli Atıldı

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

Milas’ta Minibüs Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir minibüsün çarptığı yaya yaralandı.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Temeli Atılıyor

Devlet Yatırım Programı kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer ilçesi Kemer Mahallesi’ne yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli atılıyor.

Fethiye Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu

Fethiye Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasının yeri ile ilgili karar verildi. Karagedik Mahallesi’ne yapılması planlanan hastane için sırada ihale aşaması var.

Köyceğiz Sağlık Müdürlüğü Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet verdiği lojman katından, yapımı tamamlanan tam donanımlı hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Milas-Yatağan Karayolunda Kaza: 1 Ölü

Milas-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında sürücü yaşamını yitirdi.

Fethiye'de Beton Mikseri Kadını Metrelerce Sürükledi: 1 Ağır Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, B.B. idaresindeki beton mikseri, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada ağır yaralanan Ecenur Götür (21), Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Dalgıç Atandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.

Marmaris Devlet Hastanesi Personeli Beyin Tümörüne Yenik Düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesi devlet hastanesinde bilgi işlem biriminde görev yapan 31 yaşındaki Yasin Katırcı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 2 büyükşehir ilçe, 53 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Cumhur ittifakı Fethiye belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu.

Seydikemer’de Aynı Yerde Bir Dakikada İki Kaza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir dakika içerisinde aynı yerde yaşanan iki farklı kazada 2 kişi yaralandı.