Dikmen Haberleri

Dikmen Haberleri

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikmen Ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

Özdağ, “Adayımız Fethiye’nin Sorunlarını Çözecek İsimdir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Özdağ, “Suriyelilerin Parasını Siz Ödüyorsunuz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Mersin'de Kazaya Karışan Otobüsün Marmaris Otogarındaki Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Otobüsün Muğla’nın Marmaris ilçesi otogarındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Dikmen, “Hüseyin Efe için stant kurduk”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından her Salı günü kurulan Salı pazarında SMA tip-2 hastası Hüseyin Efe için yardım standı açıldı.

Milletvekilli adayları vatandaşın sorunlarını dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Zafer Partisi Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Dikmen Esnafların Sorunlarını Dinledi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta kurulan Esenköy Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletvekili Adayı Dikmen'in Ziyaretleri Devam Ediyor

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

Zafer Partisinden SED Medya’ya ziyaret 

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Zafer Partisi Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye ilçe yöneticileri SED Medya’ya ziyarette bulundu.

“YATAĞAN TERMİK SANTRALİ BİR HALK SAĞLIĞI SORUNUDUR.”

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Mehmet Dikmen, uzun yıllar bölgenin en önemli sorunlarından biri olan ve özelleştirilmesi son derece yanlış bulunan Yatağan Termik Santrali ile ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu:

KONAKCI AK PARTİ’Yİ SEÇTİ

DSP’li Muğla eski Milletvekili Tunay Dikmen’in ardından Ölüdenizli genç turizmci Sarper Konakcı Ak Parti’yi tercih etti.

“EN YAVAŞ GİDEN BİSİKLET YARIŞI" DÜZENLENDİ…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Fethiye Bisiklet Ve Doğa Sporları Kulübü tarafından “En Yavaş Giden Bisiklet Yarışı" düzenlendi. Fethiye Belediyesi ile Fetav işbirliğiyle gerçekleşen yarışlarda; birinci Ali Osman Dikmen, ikinci Okan Karadağ, üçüncü Furkan Irmak, dördüncü ise Yusuf Efe Çağlar oldu…