Milletvekilli adayları vatandaşın sorunlarını dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris'te Andımız ile başladılar. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seçimler öncesinde gezilerini sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet ilk olarak Marmaris’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde her hafta kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. Burada vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Zafer Partisi heyeti hem sorunları dinlediler hem de projelerini anlattılar. İlgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Yiğit ve ekibi, içinde bulunduğumuz sorunlar ve çözüm önerileri hakkında geniş kapsamlı olarak bilgiler aktardılar. 

Daha sonra Menteşe Sosyokültürel Tesis Alanı’nda bulunan semt pazarını ziyaret eden Zafer Partililer, ekonomi ve üretim politikaları hakkında bilgilendirmede bulundular. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemi vurgu yapan Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN