Zafer Partisi Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer'de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seçim çalışması kapsamında Seydikemer’de vatandaşlar ile bir araya gelen Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, hem projelerini anlattılar hem de vatandaşların sorunlarını dinlediler. Geçici sığınmacılar ve kaçakların Türkiye’den gitmesini isteyen ilçe halkı, mevcut pazar yerinin yetersiz olduğunu dile getirerek; yeni bir pazar yeri talebinde bulundular. Pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Milletvekili Adayı Yiğit, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine değindi. 

Kullanılacak bir oyun bile çok kıymetli olduğunun altını çizen Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit, partisinin politikaları hakkında geniş kapsamlı bilgiler aktardı. Milletvekili Adayı Yiğit, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Seydikemer semt pazarını ziyaret ettik. Projelerimizi anlattık ve halkımızın taleplerini dinledik. Gördük ki Seydikemer kararını vermiş. Geçici sığınmacılar ve kaçakların ülkemizden gitmesini istiyorlar. Bir de yeni pazar yeri isteğinde bulundular” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN