Down Sendromu Haberleri

Down Sendromu Haberleri

Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kökten’den Anlamlı Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

BAŞKAN VEKİLİ AKDENİZLİ; “DOWN SENDROMLU BİREYLERİN SEVGİLERİ SONSUZDUR”

Seydikemer Belediye Başkan Vekili Bayram Önder Akdenizli, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MAKAMINI, DOWN SENDROMLU NİYAZİ’YE BIRAKTI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası düzenlediği etkinlik ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve belediye birim amirlerine rengarenk zarflar hediye edildi. Down Kafe’nin sevilen siması Niyazi Terzioğlu da ziyarete katılım sağladı. Karaca başkanlık koltuğunu Niyazi’ye teslim etti.

Köyceğiz’de +1 voleybol farkındalık turnuvası

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Köyceğiz Gençlik ve Spor Merkezinde +1 Voleybol Turnuvası etkinliği düzenlendi.

Zihinsel Engelliler Derneği’ne ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Meclis Üyesi Taner Boz, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. 

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel anlamlı çalışma

Seydikemer Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel anlamlı bir çalışmaya imza attı. 

Rehabilitasyon merkezlerine ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından tüm rehabilitasyon merkezlerine üzerinde ‘Tıpkı Sizin Gibiyiz’ yazılı çiçek gönderdi.

Hepbirlikte Doyasıya eğlendiler…

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla, Fethiye Evi Gönüllüleri tarafından günün anlam ve önemini içeren organizasyon düzenlendi. Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nin destek verdiği organizasyonda down sendromlu çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.