Emitt Fuarı Haberleri

Emitt Fuarı Haberleri

Fethiye’nin Yöresel Ürünlerini Tanıttılar

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi üyeleri, Fethiye’nin yöresel ürünlerini tanıttılar.

Başkan Adayı Tosun “EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz’in En Önemli Turizm Fuarıdır”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Büklü, “Seydikemer olarak buradayız”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uysal, “Fethiye Standı İlgi Görüyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. 

Çıralı, 'Fethiye olarak destinasyonumuzu tanıtmaya çalışıyoruz'

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, stantta coğrafi işaretli ürünleri tanıttıklarını belirtti. 

EMITT Fuarı Kapılarını Açtı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Muğla Valisi İdris Akbıyık da fuarda yer aldı.

Ortaca Belediyesi Emitt Fuarı’nda

Her yıl binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayarak Türkiye’nin turistik cazibesini artıran EMITT Fuarı 6 Şubat’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açarken fuara Ortaca belediyesi de katıldı.

Fethiye EMITT 2024 Fuarında Yerini Alıyor

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye; Londra ve Berlin ile beraber Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini almak için hazırlıklarını tamamladı.

EMİTT FUARI DEPREM NEDENİYLE ERTELENDİ

8-11 Şubat tarihleri arasında 26'ncı kez düzenlenmesi planlanan EMITT Turizm Fuarı, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

SEYDİKEMER 26. EMITT FUARINDA TANITILACAK

Muğla’nın parlayan yıldızı Seydikemer, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak.

Sed Medya Emıtt’in Sesi Olmaya Devam Ediyor

Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’nın 3. gününde de SED Medya ekibi canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tutmaya devam etti.

Turizmcilerden Ortaca Belediyesi’ne fuar eleştirisi

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT Fuarı başladı. Fuara Dalyan, İztuzu Plajı ve Sarıgerme gibi Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarının yer aldığı Ortaca Belediyesi'nin katılmaması bölgedeki turizmciler tarafından eleştirildi.

Sed Medya Da Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Fethiye’mizin tüm güzelliklerini, tüm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Salon-3 / B-352 numaralı alanda olacak. 10 Şubat Perşembe 14.30’da da tanıtım için kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibi de canlı yayınları ve haberleriyle fuar süresince gelişmeleri sosyal medya hesaplarından ve FRT ekranlarından aktarmaya devam edecek.

Fethiye Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi Dünya’nın en büyük 3. turizm ve seyahat fuarı olan Emitt Fuarı’na katılıyor. İstanbul’da düzenlenecek olan fuar 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Fethiye Turizm Konsey Toplantısı’nda Emitt Fuarı İle Rus İş İnsanlarına Yönelik Spor Ve Kongre Turizmi Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Rus iş insanlarına yönelik Fethiye’de yapılabilecek spor ve kongre turizmi etkinlikleri ile İstanbul’da gerçekleştirilecek EMİTT fuarına ilişkin son hazırlıklar değerlendirildi.

Turizm fuarında stand kontrüksiyonu ve fuar organizasyonu hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Emitt Fuarı Konstrüksiyon ve Organizasyon hizmet alımı ihalesi gerçekleştirilecek.

EMİTT Fuarı’nda Fethiye standına yoğun ilgi

Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMİTT Turizm fuarına, bu yıl 94 ülkeden 5 bin 602 kurum ve kuruluş katılım sağladı. 4 gün sürecek fuarın ilk gününde, katılımcı kurumlar renkli anlara sahne oldu. Fethiye Standı’na ziyaretçi akını olurken, Başkan Saatcı, turizm konseyi ile birlikte turizm ajanslarından vatandaşlara kadar tüm ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Başkan Saatcı. “Fethiye’de ağırlanan misafirlerin memnuniyet oranı çok yüksek” dedi. Fethiye standına gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Başkan Saatcı karşıladı.

Sırada EMİTT Fuarı Var

Travel Turkey Fuarının ardından toplanan Fethiye Turizm Konseyi, Travel Turkey’i değerlendirdi ve yaklaşan EMİTT Fuarı hazırlıklarını ele aldı. Toplantıda Fethiye Turizm Konseyi tarafından, Fethiye merkezinde yapılan sürekli araç parkların trafiği aksattığı gerekçesi ile gönderilen yazıya Muğla Büyükşehir Belediyesinden verilen cevap da görüşüldü.

FTSO Ve FETOP Turizm İçin Toplandı

FTSO ve FETOB yönetimi bir toplantı yaparak 2016 turizm sezonunu değerlendirdi. Toplantıda EMİTT fuarı da değerlendirilirken 2017 ve 2018 sezonu için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Vali Çiçek Fethiye’de İncelemelerde Bulundu

Vali Amir Çiçek Emitt Fuarı dönüşü ayağının tozuyla Fethiye İlçesinde yapılması planlanan Yüzme Havuzu, Su Sporları Merkezi ve Gençlik Kampı alanlarını inceleyerek, geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.