Erzurum Haberleri

Erzurum Haberleri

Bodrum FK Ligde Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

İsmet Taşdemir: 'Zor bir müsabaka oldu'

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz' dedi.

Bodrum FK'nın, Erzurumspor karşısında ilk 11'i belli oldu

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Erzurumspor'u konuk ediyor. Bodrum FK'nın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Bodrumspor seri peşinde

Trendyol 1.Lig'e Giresunspor galibiyetiyle başlayan Bodrumspor, Erzurumspor'u da yenerek seri yakalamak istiyor.

Bodrumspor - Erzurum FK maçı TRT SPOR ekranında

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Bodrumspor, evinde bugün Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Bodrum FK CUMHURİYET forması ile sahada

Bodrum FK, Erzurumspor FK karşısında CUMHURİYET forması ile sahada olacak.

Bodrum 2 de 2 istiyor

Sezonun ilk maçında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 yenerek 1'inci Lig'e galibiyetle başlayan Bodrum FK, Cumartesi günü evinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.

Bodrumspor - Erzurumspor maçı ne zaman?

Bodrumspor - Erzurumspor maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. 

Bodrum FK, Erzurumspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trendyol 1.Lig 1.Hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yenen Bodrum FK, lige 3 puanla başladı. Bodrum FK, bu hafta evinde Erzurumspor’u konuk edecek.

Erzurumspor’da Bodrum maçı hazırlıkları sürüyor

 Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 berabere ayrılan Erzurumspor, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

'Bu sene daha farklı ve zor bir lig olacak'

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu sene geçen seneden biraz daha farklı ve zor bir lig olacak. Yaklaşık 10 takımın play-off ve şampiyonluk için ciddi bir şekilde kıyasıya yarışacağını düşünüyorum" dedi.

Bodrum FK, Erzurumspor’u Ağırlayacak

Trendyol 1.Lig 1.Hafta mücadelesinde Giresunspor’u Gökdeniz’in attığı golle 1-0 yenen Bodrum FK, önümüzdeki hafta evinde Erzurumspor’u konuk edecek.

CHP Vekil Adayı Demir Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıya yönelik kötülerin kaybedeceğini hoşgörü ve sevginin kazanacağını söyledi.

TAŞDEMİR: “ESKİ OYUNUMUZU OYNAMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Erzurumspor FK maçının ardından, “3 haftanın sonunda mağlubiyet serisini kırdığımız için bu puan bize iyi geldi diyebilirim.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK CANLI HAYVAN PAZARI ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KAPATILDI

Erzurum’da Avrupa’nın en büyük hayvan pazarı olan Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı SAT-2 tipi şap virüsü nedeniyle kapatıldı. Diğer illere yapılacak olan hayvan sevkiyatları da virüs nedeniyle durduruldu.

BODRUMSPOR GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYOR

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bodrumspor ligin 9. haftasında Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu çerçevede deplasman hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip çıkışını sürdürmek istiyor.

Milas - Bodrum Havalimanı’nda devir teslim yapıldı

Milas-Bodrum Havalimanı'na Başmüdür olarak atanan Yücel Karadavut görevine başladı. Erzurum'a ataması yapılan Necati Algül ise görevini Karadavut'a teslim ederken, personelle de vedalaştı.

Fethiye’ye Yeni Başsavcı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesini tamamladı. Buna göre 24 Mayıs 2021 tarihin-de Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmaya başlayan Ünal Bingül Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken, Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Günşafak Karartı Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı görevine getirildi.

Kaymakam Fırat ve Başsavcı Bingül'den Seydikemer Kaymakamı Büyüker'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Fethiye Kaymakam Eyüp Fırat ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başsavcı Ünal Bingül, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan, Başsavcı Ünal Bingül; Fethiye’de basın mensupları ile bir araya geldi.

Fethiye Başsavcısı Kurtca Eker Aydın’a atandı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanırken, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına ise, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül atandı.

Ergun, "Süt Üreticilerinin İneklerin Kesmek Dışında Seçeneği Kalmayacak"

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ile TBMM'de düzenledikleri basın toplantısında, Gıda Komitesi tarafından belirlenen ve Ulusal Süt Konseyi tarafından duyurulan çiğ süt referans fiyatının süt üreticilerinin beklentilerinin çok altında kaldığını söyleyerek yeniden revize edilmesi çağrısı yaptı.

BAŞKAN SAATCI, ERZURUM BB BASKETBOL TAKIMI’NI MAKAMINDA AĞIRLADI

Geçen sezon ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor’un Erzurumspor BB maçı öncesinde Erzurum protokolünün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya göstermiş olduğu misafirperverliğin ardından Başkan Saatcı, Fethiye Belediyespor ile Cumartesi günü 16.30’da Fethiye’de karşılaşacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı.

Fethiyespor’da Kongre Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği sonrası ligde kalmayı başaran Fethiyespor da olağan genel kurul hazırlıkları başlatıldı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal yönetim kurulu üyeleri ile bugün yapacakları toplantının ardından genel kurul tarihinin belirleneceğini söyledi.