Faaliyet, Haberleri

Faaliyet, Haberleri

Defineciler iş başı yapamadan jandarmaya yakalandılar

 Muğla’nın Milas ilçesinde kazı yapmak için keşif yapan 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından iş başı yapamadan yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Muğla’da “Mavi Yeşil” okullar satranç turnuvası başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mavi Yeşil Okullar” projesi çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası başladı.

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Son Cemre toprağa düştü

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 2024 yılında Şubat ayında başlayan ve Mart ayının ilk haftası tamamlanan hava olayının üç evresi de tamamlanmış oldu.

Yurtlarda kültür sanat çalışmaları yapılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Erkek Yurtlarında öğrenciler kültürden sanata birçok atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Başkan Adayı Yiğit Ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Muğla’da gençler sanat atölye çalışmalarına katılıyor

 Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren genç ofiste gençler sanat atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyor.

Bodrum'da izolasyon firmasında yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir izolasyon firmasında çıkan yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Fethiye'de öğrenciler piknikte buluştu

Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, manevi danışmanları Sezgin Büküm eşliğinde, KYK Yurt Müdürü Abdurrahman Güneş'in de katılımlarıyla piknikte bir araya geldi.

Ula’da gençler gönüllere dokundu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ve gençlik merkezi gönüllüleri Ula Kızılyaka İlköğretim Okulu ve ortaokulunda çocuklarla kültür sanat ve sportif faaliyetler düzenledi.

Muğla’da özel öğretim kurumları toplantısı düzenlendi

Muğla ili genelinde eğitim öğretim faaliyetleri gösteren özel öğretim kurumlarının müdürleriyle değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, il genelinde eğitim öğretim faaliyeti yürüten özel öğretim kurumlarının müdürleriyle bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Marmaris’te bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bağımlılıkla mücadele komisyonu Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında toplandı.

Spor kulüplerine destek

Marmaris Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Ziraat Odası hizmeti çiftçinin ayağına taşıdı

Çiftçilerin kayıt altına alınması ve desteklemelerden yararlanabilmeleri amacıyla her yıl gerçekleştirilen Çiftçi Kayıt Sitemi Çiftçi (ÇKS) kayıtları devam ediyor.

GENÇLER ÜRETİME KATKI SUNUYOR

Uzman Eller Projesi ile gençler üretime katkı sunuyor. Projede tarımsal üretimin miktarı, kalitesi ve verimliliğinin artırılması hedefleniyor.