Figen Çoban Haberleri

Figen Çoban Haberleri

Muğla’da eş cinayeti davasında kayınvalide tahliye edildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşması Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLEN 4 ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişiden 3 ü tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

FİGEN ÇOBAN’IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 4 GÖZALTI

Muğla’nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesinde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden 40 yaşındaki Figen Çoban'ın ölümü ile ilgili kocası ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

YANARAK ÖLEN KADININ ÖLÜMÜ ARAŞTIRILIYOR

Muğla'nın Yatağan İlçesi Yeşilbağcılar Mahallesi Dağdibi Mevkiinde 21 Ocak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 3 çocuk annesi 40 yaşındaki Figen Çoban evinde yanarak hayatını kaybetmişti.