Haftası Haberleri

Haftası Haberleri

Köyceğiz’de Turizm Haftası Kaunos Antik Kenti'nde Kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Turizm Haftası çeşitli etkinlikleri kapsamında, 15-22 Nisan Turizm Haftası çerçevesinde öğrencilerle Köyceğiz Kaunos Antik Kentine ziyaret gerçekleştirildi.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Aras Turizm Haftası’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Büyükşehir’den Yaşlılara Saygı Haftası’nda farklı etkinlikler

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin farklı etkinlikleriyle kutlandı.

MEAH’ta Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yaşam Polikliniği Hizmete Açıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıklı yaş alma merkezi yaşam polikliniği hizmete açıldı.

Dalaman'da Vatandaşlara 3 Bin Adet Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Köyceğiz’de Okul Bahçesi Keçiboynuzu Fidanları İle Donatıldı

Muğla’nın Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri Orman Haftasında okul bahçesini keçiboynuzu ormanına dönüştürdü. Ayrıca etkinlikte öğrenciler endemik bitkilerden sığla ve aromatik bitkilerden defne fidanları ile bahçelerini renklendirdi.

Yatağan’da gelir getirici fidan dağıtımı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri fidan dağıtım törenleri ile başladı.

21 Mart’ta Muğla ve Aydın’da 50 bin fidan toprakla buluşacak

 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Muğla ve Aydın illerinde 30 ayrı yerde 50 bin adet fidan toprakla buluşturulacak.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Vali Akbıyık’tan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde yayımladığı mesajında yaşamın her anında genç nesle rehberlik eden, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların en değerli varlıklar olduğunu açıkladı.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Son Cemre toprağa düştü

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 2024 yılında Şubat ayında başlayan ve Mart ayının ilk haftası tamamlanan hava olayının üç evresi de tamamlanmış oldu.

Muğla Yeşilay Derneği’nden gençlere teknoloji bağımlılığı uyarısı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Yeşilay Şubesi, genç nesle teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ama amacıyla ‘Sosyal İkilem’ filmini gençlere ücretsiz olarak izlettirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM-B Salonunda gösterilen filme, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi dikkat çekiciydi.

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 87 - Bursaspor: 76

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Bursaspor’u 87-76 'lık skorla mağlup etti.

İsmet Taşdemir: "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak Bodrum Futbol Kulübü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 79 - Türk Telekom: 88

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Türk Telekom’a 79-88'lik skorla mağlup oldu.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 1 - Gençlerbirliği: 0

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup etti.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Uğur Mumcu Anıtı’na Karanfil Bıraktılar

24 - 31 Ocak Devrim ve Demokrasi Şehitleri’ni anma haftasında Uğur Mumcu parkı önüne basın açıklaması yapıldı.

Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Bodrum FK Ligde Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Haftasını Keyifli Geçirdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlere katılmaları amacıyla planlanan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” çeşitli etkinliklerle devam etti.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Etkinliğinde Ok Uçurdular

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca tüm okullarda, karne öncesi "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" olarak yürütülen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine edip iştirak ettiği hafta çeşitli etkinliklerle tüm hızıyla devam etti.