Hedef, Haberleri

Hedef, Haberleri

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

'Bodrum’un İncileri' adım adım Sultanlar Ligi'ne gidiyor

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak. Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, finallerden şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Menteşe Belediyesi gelecek için geri dönüştürüyor

Menteşe Belediyesi tarafından 2023 yılı içinde geri dönüştürülebilir atıkların doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması için sürdürülen çalışmalar kapsamında; 46 bin 264 ton evsel atık, 360 bin kg yeşil atık, 1736 ton karışık ambalaj, 1950 kg bitkisel atık yağ, 600 kg atık motor yağı, 2 bin 500 kg elektronik atık ve 20 bin kilogram ömrünü tamamlamış lastik atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

Vali Akbıyık’tan ‘Muhtarlar Günü’ mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, muhtarların ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını, karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihi bağlarını korumak amacıyla, 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak belirlediğini açıkladı.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

İklime ve hastalıklara dirençli hale geliyor

Arıcılığın Başkenti Muğla’da Muğla Valiliği himayesinde başlatılan Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi projesi kapsamında verilen nitelikli Arı ürünlerinin üretilmesi ve lider arıcılık eğitimlerinde başarılı olanlara sertifikaları Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.

Çydd’de Hedef, Fethiye’ye ‘Kız Öğrenci Yurdu’ Yapmak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin her yıl geleneksel hale gelen çiğ börek ve aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Her yıl öğrencilere destek olmak, daha fazla öğrenciye burs vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte yeni hedef Fethiye’ye “Kız Öğrenci Yurdu” yapmak.

Hedef, 3 Yıl İçinde 3 Bin Dekar

Fethiye Belediyesi Cahit Beğenç Sosyal Tesislerinde muhtarlar ve üreticilerle bir araya gelen Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, tıbbi aromatik bitki yetiştirenlerin istek ve sorunlarını dinledi. Ardından üreticilerin tıbbi aromatik bitki yetiştirdikleri ekili tarım alanlarında incelemelerde bulunan Saylak, gerçekleştirdiği İncirköy ziyaretini değerlendirdi.

“Amacımız Daha Çok Evladımıza Spor Yaptırmak”

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler ve yıldızlar kategorisinde Muğla İl Şampiyonu olmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, tüm sporcular ve teknik heyeti yemekte bir araya getirdi. Bölge şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek iki takımda hedef, Türkiye finalleri.