Büklü, 'Yeni hedeflere yürüyeceğiz'

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından 'Teşekkürler Seydikemer' diyerek açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart yerel seçimleri tamamlandı. Seydikemer’de, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçime giren B. Önder Akdenizli, 65 mahallede de birinci çıkarak belediye başkanı seçildi. Seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Büklü, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizim için bu seçim sizlere hesap verdiğimiz bir imtihandır ve sizlerin iradesi her zaman, her şeyin üstündedir. 31 Mart seçim sonuçlarının öncelikle Seydikemerimiz için, Muğlamız için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de Sayın Belediye Başkanımız Önder Akdenizli ve ekibi ile Seydikemir’imizin menfaatlarından taviz vermeden, Cumhur ittifakı ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, yeni hedeflere yürüyeceğiz.

Bu vesîle ile seçim çalışmaları sırasında desteklerini esirgemeyen vekillerimize, beraber yürüdüğümüz yönetim kurulu arkadaşlarıma, kadın ve gençlik kolları başkanlarıma ve yönetimine, mahalle başkanlarıma, kıymetli üyelerimize, MHP İlçe başkanım Mehmet Arıç ve ekibine, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren tüm Seydikemerli hemşerilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN