#Iftaryemeği Haberleri

#Iftaryemeği Haberleri

SEYDİKEMER’DE ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPILDI

Seydikemer Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği iş birliğince öksüz ve yetimler için iftar yemeği düzenlendi.

ÇIRALI “TÜM GÜÇ BASIN ÇALIŞANLARINDA”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliğinde, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenlendi.

BİNLERCE VATANDAŞ KADİR GECESİ İFTARINDA BULUŞTU

Seydikemer Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Otgöz, Seydikemer'e 20 derslikli Fen Lisesi kurulmasının sözünü aldıklarının müjdesini verdi.

EROĞLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Erdal Eroğlu Turizm Uygulama Oteli’nde iftar yemeği verdi.

EMRAH DOĞU’DAN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Emrah Doğu, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

EMRAH DOĞU’DAN İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenledi.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

BALCI, YETİM VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı, İş İnsanı Nurkaya Gündoğru’nun katkılarıyla Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın organize ettiği iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi.

LÖSEV’DEN İFTAR YEMEĞİ

Lösev tarafından Fethiye’de bulunan lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verildi. Barbun Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğinden sonra Lösev yetkilileri Barbun Restoran Sahibi Nacit Çatal’a plaket verdi.

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehir Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bahçesinde iftar yemeği düzenlendi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL bahçesinde iftar yemeği verildi. Birçok misafirin katıldığı programda çeşitli gösteriler de sergilendi.

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve emniyet güçlerine iftar yemeği verildi.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

MENTEŞE BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Menteşe Belediyesi Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Perşembe pazarında iftar sofrasını kurdu. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla belediye aşevinde hazırlanan 3 bin kişilik yemek iftar sofrasında dağıtıldı. İftar sofrasına gelemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği belediye ekiplerince ulaştırıldı. Ramazan Ayı’nın ilk iftar sofrasına CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile birim müdürleri de katıldı.

MENTEŞE BELEDİYESİ HER GÜN 3 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERECEK

Menteşe Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle kurulamayan Ramazan sofrası bu yıl Perşembe Pazarında kurulacak.