Imam Hatip Lisesi Haberleri

Imam Hatip Lisesi Haberleri

Dalaman’da öğrenciler bilimsel merakını sergileme fırsatı buldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde öğrencilerin, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri konularda araştırmalar yaparak projelerini sergiledikleri Bilim Fuarı, Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açıldı.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

Muğla’da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

Filistinli Çocuklar İçin Söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenler ile öğrenciler, Filistinli çocuklar için şarkı söyleyip klip çekti.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu açıldı

Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binasında bulunan pansiyonun spor salonu öğrencilerin hizmetine açıldı.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı Şampiyon Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe elemesi müsabakaları tamamlandı.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

‘Kudüs Bilinci’ Konferansı Gerçekleştirildi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kültür gezisi

Muğla Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencileri Menteşe’nin tarihi dokularına okul yönetimi tarafından kültür gezisi düzenledi.

MEB’de görev yükseltme sınavı

Milli Eğitim Bakanlığı personeli görevde yükselme sınavı Menteşe’de Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

“Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü” münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde program düzenledi.

8 Nisan’da Fethiye Deprem Paneli düzenleniyor

Fethiye’nin deprem riski, zemin yapısı ve olası bir deprem felaketine ne kadar hazırlıklı olduğu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek Fethiye Deprem Paneli’nde ele alınacak.

KÖYCEĞİZ İMAM HATİP LİSESİ ERKEK BOCCE TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

KÖYCEĞİZ’DE DEPREMZEDELER YARARINA PAZARDA SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi tarafından depremzedeler yararına yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasında elde edilecek olan gelir, depremden etkilenerek Köyceğiz’e gelen vatandaşlar yararına kullanılacak.

FETHİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ADIYAMAN’DA

Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 09.02.2023 Perşembe günü 18 ton erzak dolu 2 araç ve 8 personel ile Muğla Valiliği AFAD koordinesinde Adıyaman stadyumunda aş evini kurdu. 

OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KADIN ŞOFÖR TUTUKLANDI

Muğla'nın Ula içesinde Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sema Güler'in ölümüne neden olan 48 EB 010 plakalı toplu taşıma aracının kadın şoförü Nurcan Ballı tutuklandı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN OKUL MÜDÜRÜ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Muğla'nın Ula ilçesinde Otobüsün altında kalan ve hayatını kaybeden Okul Müdürü Sema Güler için görev yaptığı Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde tören düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Seydikemer’de düzenlenen programla kutlandı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler türküler eşliğinde anıldı.

MUĞLALI ÖĞRENCİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda, Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul bölümü öğrencileri, kimya alanında Türkiye 2'incisi oldu.

PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan Proje Ofisi için bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. 

Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’ oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'na dönüştü.

Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Jandarmayı konuk etti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kariyer Planlama ve Mesleki Tanıtım Etkinlikleri çerçevesinde Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten ve Astsubay Gözde Eşer'i konuk etti. Köyceğiz 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşen programda Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine askerlik mesleğini, subayların görevlerini anlattı. Ten, öğrencilerin sorularını cevaplandırırken, başarının yolunun çok çalışmaktan geçtiğini ifade etti.

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri fidan dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 21-25 Mart Ormancılık haftası etkinlikleri çerçevesinde Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İçmeler Mahallesi'nde 100 çam fidanı dikti.

Atık Malzemelerden Kütüphane Yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" ve “Sıfır Atık” projeleri kapsamında, Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘Sıfır Atık Kütüphanesi’ açılışı gerçekleştirildi.

MİLİMDER’in yeni başkanı Aşıcı oldu

Milas İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Derneği (MİLİMDER) 3. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Oktay Aşıcı seçildi.

Ormancılardan öğrencilere karne hediyesi ‘Fidan’

Menteşe Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Yasemin Uysal ve Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji öğretmeni Aslı Durmaz koordinatörlüğünde Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığıyla Nefesim Ol adlı eTwinning Projesi geliştirildi.

Kütüphane kurulum ve donatım malzemesi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi 80 m², Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 70 m² Z-Kütüphane Kurulum ve Donatımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yokluk ve imkansızlık kaşif yaptı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki kırsal Sazak Mahallesi'nde elektriği bulunmayan evlerine su gücü ile çalışan sistem kurarak elektrik sağlayan Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu 19 yaşındaki Ramazan Kargılı, anne ve babasının işlerini kolaylaştırmak için hurdacıdan aldığı ikinci el malzemeler ile elektrik ile çalışan aletler yaptı.

Otgöz; ''Bugüne kadar çalıştık, daha çok çalışacağız''

Seydikemer Belediye Başkanı ve AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve partililer ile birlikte ilçede yaptıkları çalışmaları inceledi. İlk olarak MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu ziyaret eden Başkan Otgöz ve beraberindeki heyet yapımı tamamlanan binayı dolaştı. Sınıfları da gezen Başkan Otgöz ve beraberindekiler sıralara da oturarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Otgöz daha sonra Seydikemer İmam Hatip Lisesi ve Eşen Çayı Islahı ve köprü yapımını yerinde inceledi.