Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu açıldı

Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binasında bulunan pansiyonun spor salonu öğrencilerin hizmetine açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödenekle, Muğla Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından ihalesi yapılarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güçlendirme ve büyük onarım çalışmalarına başlanan ve 2023 yılının Mart ayı itibari ile tamamlanan Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binası ve pansiyonu eğitim öğretime başladı.

Yenilenen pansiyonun okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla pansiyonun uygun yerine öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmesi ve spor yapması amacıyla spor salonu oluşturuldu.
Spor salonunda; Masa tenisi, dart, boks torbası, bacak güçlendirici aleti (thigh), kapı barfiksi, ters düz şınav barı, dambıl, ip atlama aleti, göğüs yayı, bacak ve kol yayı, sağlık topu, pilates, jimnastik minderi, slalom çubukları, antrenman merdiveni, antrenman çanakları ve konileri, bench mekik sehpası, yakan top sahası ve topu, minyatür kale futbol kalesi ve topu yer alıyor. Spor salonun açılışını Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve Şube Müdürü Muhammer Cihan tarafından gerçekleştirildi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü yaptığı açıklamada “Pansiyonda kalan öğrencilerimizin boş zamanlarında salonu kullanabileceği gibi aynı zamanda hava şartlarının uygun olmadığı zamanlarda da okulumuzun öğrencilerininde salonu kullanacak olması da bizleri mutlu etti. Spor salonunun açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor salonuna malzeme desteğinde bulunan okul müdürümüz Ramazan Toraman’a, Müdür Yardımcımız Makbule Duru’ya, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Faruk Çelebi’ye, Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Sebahattin Akkır’a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ” ifadelerini kullandı.
 

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN