Imzalandı Haberleri

Imzalandı Haberleri

Menteşe’de doğalgaz kazı izin ve yüzey kaplama protokolü imzalandı

 Menteşe Belediyesi, doğalgaz dağıtım firması ile ‘Kazı İzin ve Yüzey Kaplama Onarımı Protokolü’ imzaladı. Proje kapsamında; Bayır, Camikebir, Düğerek, Emirbeyazıt, Karamehmet, Karşıyaka, Kiramettin, Müştakbey, Orta, Ortaköy, Yeniköy, Akçova Mahallelerinde tamamlama çalışması yapılacak.

MSKÜ ile Aksaz Deniz Üs Komutanlığı arasında iş birliği protokolü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Aksaz Deniz Üs Komutanlığında görevli personellerin yabancı dil eğitimi almaları kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile 5 yıl geçerli iş birliği protokolü imzalandı.

Böbrek Vakfı ile işbirliği protokolü

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Böbrek Vakfı arasında ‘Aşırı Tuz ve Şeker Tüketiminin Zararları ile Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tazı Önerileri’ eğitim projesinin protokolü imzalandı.

15 spor tesisi için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalandı.

Marmaris’e Yapılacak Olan Tesisin İmzaları Atıldı

Muğla Valiliği ile Spor Toto Teşkilatı arasında Marmaris ilçesine yapılacak olan 2 bin kişilik Spor Salonu ile Gençlik Merkezi yapım işinin protokolü imzalandı.

MSKÜ ile MUTSO Arasında ‘Girişimcilik’ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar arasında imzalandı.

Muğla Yerel Seçim Manifestosu İmzalandı

Muğla Yerel Seçim Manifestosu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras tarafından imzalandı.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile yetkili sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Turgutreis Öğrenci Yurdu’nun 3. etap ihalesi 14 Mart’ta

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Marmaris’te Kadrolu İşçilere Seyyanen Zam Yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşmeye ek protokol imzalandı. Belediyede çalışan kadrolu işçilerini kapsayan toplu sözleşmede belirtilen yüzde 49.25’lik zamma ek olarak 4500 lira seyyanen zam yapıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalandı

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Muğla Şubesi işbirliğinde "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer TDİOSB’de Seydikemerli Yatırımcılara Öncelik Tanınacak”

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

Seydikemer TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi imzalandı

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Denetim teknesi hizmete girdi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kontrol hizmetlerinde kullanılmak üzere DALKO Su Ürünleri Kooperatifi’nden temin ettiği tekneyi hizmete sundu. DALKO Su Ürünleri Kooperatifi tarafından İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen teknenin protokolü Ortaca’nın Dalyan Mahallesinde imzalandı.

Psikoteknik Belgesinde İndirim

Ticari araç sürücüleri için Tansu Ekin Ekin Psikoteknik ile indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sürücü adayları psikoteknik belgesi için yalnızca 500 TL ödeyecek.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Milas’ta 12 bin bina tek tek incelenecek

Milas Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında Milas kent merkezindeki binaların depreme karşı güvenliğinin tespit edilmesini amaçlayan protokol imzalandı. 12 bin binayı kapsayan ve 6 ay içerisinde tamamlanacak çalışmayla ilçe merkezindeki binalar analiz edilecek, deprem riski taşıyan binalar tespit edilecek. Türkiye’de ilk kez yapılacak çalışmayla Milas’taki konutlar tek tek incelenecek.

Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İçin Protokol İmzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

İşçi maaşlarına zam yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre kadrolu işçilere ilk 6 ay için yüzde 57 oranında zam yapıldı.

Alternatif pazar oluşturulması için protokol imzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi arasında ceviz işleme makinesi hibesi, ceviz yetiştiriciliği eğitimi ve alternatif pazar oluşturulması için protokol imzalandı.

Başkan Oktay: “Her zaman işçimizin yanındayız”

Marmaris Belediyesi Personel A.Ş. ile Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi çerçevesinde 1 Temmuz-31 Aralık 2023 arası ücret zammı protokolü imzalandı.

4 Üniversite Arasında Afet ve Acil Durum İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) arasında afet ve acil durum iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar katıldı.

AYA ile işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Acil Durum Yardım Arama Kurtarma Derneği(AYA) ile Milas Belediyesi arasında doğal afet ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde işbirliği yapılmak üzere protokol imzalandı. Protokole göre dernek, acil durumlarda Milas Belediyesi Arama Kurtarma Birimi ile işbirliği yapacak.

Üzeyir ile iki yıl daha

Trendyol 1. Lig'de yeni sezon çalışmalarını sürdüren Bodrumspor'da iç transfer hareketliliği sürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda Bodrum temsilcisinin başarısı için ter döken 30 yaşındaki deneyimli sağ bek Üzeyir Ergün ile 2 senelik yeni sözleşme imzalandı.

Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı

Bodrum Belediyesi ile Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

'İpek Böcekçiliği' projesi protokolü imzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi arasında, Marmaris İpek Böcekçiliğini Geliştirme Kooperatif Ürünlerinin Ulusal ve Uluslararası Tanıtım Projesi protokolü imzalandı.

Altyapı Destek Protokolü İmzalandı

Fethiyespor ile Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında altyapı destek protokolü düzenlenen törenle imzalandı. 

Ortak Hizmet Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

Zeytinyağı Üreticilerine MİTSO’dan Destek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince oda üyelerinin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.