Karşıladı Haberleri

Karşıladı Haberleri

Kökten’i Tezahüratlarla Karşıladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

Yörükler Başkan Akdenizli'yi Coşkuyla Karşıladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçenin yörük kültürünü en fazla yaşatan Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Eldirek mahallerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Kökten, “Projemizi Esnaflarımız Olumlu Karşıladı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Kaymakam Aktaş’ı Öğrenciler Çiçekle Karşıladı

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaca Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş Ortaca Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Bodrum Gıda Çarşısı Özgün Yapısıyla Hizmet Veriyor

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu, Bodrum Gıda Çarşısı kentin mimari dokusu ve estetiğine uygun hale getirilmişti. Kent merkezinde gerçekleştirilen proje, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetiyle karşılanıyor.

Emekli Öğretmen Ücretsiz Ulaşımın Kalkmasını Savundu

Fethiye’de yaşayan Emekli Öğretmen İmadettin Yıldız, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin açıkladığı, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını kararını olumlu karşıladı.

“Ben ücretsiz binişin kalkmasından yanayım"

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını açıkladı. Bu karar henüz yasallaşmasa da bu konu 65 yaş üstü vatandaşların ilgi odağı oldu. Fethiye’de yaşayan emekli Kazım Özcan, bu kararı olumlu karşıladı. Özcan, yaptığı açıklamada Emekliler ücretsiz ulaşımı suistimal ediyor dedi.

Kaymakam Kaya göreve başladı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya göreve başladı. Kaymakam Kaya’yı ilçede görev yapan kurum müdürleri ve idari amirler karşıladı. Kaya ‘’ Turizmde marka bir şehir olan Marmaris’te el birliği ile güzel görevler yapacağız’ dedi.

Denizden tuttuğu balıklarla 5 tane çocuk okuttu

Fethiye ilçesinde 20 Yıldır balıkçılık yaptığını belirten Fatma İlhan tuttuğu balıklardan elde ettiği gelirle 5 çocuğunun da eğitim masraflarını karşıladığını ifade etti. 

Bakan Koca'dan Bodrum Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesinin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını üstün bir performansla karşıladığını, hastaların memnuniyet düzeyinin yüksek olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. 

Rusça Dil Kursuna Katılan 12 Kişi Sertifika Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) üyelerden gelen yoğun talep üzerine başlattığı ve ücretinin yüzde 30’unu karşıladığı başlangıç seviye Rusça Dil Kursu’nu başarıyla tamamlayan 12 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

Fethiye’de binlerce kişi TOGG’u karşıladı

Fethiye’ye getirilen ilk yerli ve milli araç Togg; Beşkaza meydanında toplanan binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. 

RUSÇA ÖĞRENMEK İSTEYENLERE FTSO’DAN DESTEK 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) üyelerden gelen yoğun talep üzerine başlattığı ve ücretinin yüzde 30’unu karşıladığı başlangıç seviye Rusça dil kursu, 1’nci ve 2’nci grup eğitimleriyle devam ediyor. 3’üncü grubun oluşması için talep toplanırken, kursa katılan FTSO üyeleri ve çalışanları 15 kişilik gruplar halinde Rusça öğreniyor.

SEA STAR LİNDOS’U KAYMAKAM KARAMAN KARŞILADI

Yunanistan’dan gelen Sea Star Lindos yolcu feribotu, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman tarafından karşılandı.

KAR YAĞIŞINI CÜMBÜŞ ÇALARAK ŞARKIYLA KARŞILADILAR

Muğla'da beklenen kar yağışının başlaması ile Günlüce Mahallesi sakinleri cümbüş çalarak şarkı söyledi.

MAHKEME, BODRUM ÇİFTLİK YALI MEVKİİ İMAR PLANI’NI İPTAL ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesi Çiftlik Mahallesi Yalı mevkiinin imar planına yönelik açılan davada mahkeme bölgenin nazım imar planını iptal etti. Alanın korunması ve bölgedeki mülk sahiplerinin haklarını ve doğal sit alanlarını korumak amacıyla hukuk mücadelesi verdiklerini belirten davanın avukatı Av. Bilgehan Şahin, çıkan kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

2023’Ü DENİZDE KARŞILADILAR

Yeni yılın ilk gününde hava sıcaklığının 18 derecede seyrettiği Muğla'nın Ula ilçesinde vatandaşlar denize girdi.

MAVİ VATAN’IN ÇELİK KALESİ TCG GEDİZ’DE YENİ YIL MANZARALARI

Yılbaşını sevdikleri ile birlikte geçirmek isteyeneler yılın son gününde çeşitli aktiviteler düzenlerken, Mavi Vatan'ın Çelik Kalesi 'Onur, Şeref, Güç' sloganlı TCG Gediz'de görev yapan askerler yeni yılı ailelerinden uzak görevleri başında karşıladılar.

Club Med 2’yi Kaymakam Balcı karşıladı

Uzun bir aradan sonra Fethiye’ye ilk defa gelen kruvaze tipi Club Med 2 isimli tekneyi Fethiye Kaymakamı Alper Balcı karşıladı. Polis Botu ile gemiye giden Kaymakam Balcı geminin yolcularına ve mürettebatına hoş geldiniz dedi.

Bayram tatili 9 güne çıktı, Bodrum’da tatil rezervasyonları 2 kat arttı

Kabine toplantısının ardından birçok müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 9 günlük bayram tatili olacağını belirtmesinin ardından Bodrum'da rezervasyonlar 2 katına çıktı. Otelciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği haberi sevinçle karşıladı.

Bodrum sokakları yeşil-beyaz oldu

TFF 2. Lig Play-off finalinde İzmir'de Karacabey Belediyespor'u 3-0 yenerek tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlaması yaptı. Bodrum sokaklarında üstü açık otobüsle tur atan futbolcular ve yönetimi, sokaklarda binlerce taraftar karşıladı.

Aksaray’lı öğrenciler tarihi ve turistik ilçeleri gezdi

Gençlerin tarihi ve kültürel mirası tanımaları ve gönüllülük bilincini artırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla hayata geçirilen 'AnadoluyuzBİZ' projesi çerçevesinde Aksaray'dan Muğla'ya gelen 40 öğrenci ve 2 gençlik liderini Muğla Valisi Orhan Tavlı karşıladı.

Şampiyonları Çiçeklerle Karşıladılar

Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 20 ve 30 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına katılan öğrenciler Avrupa şampiyonu olarak döndü.

Başkan Oktay ulu çınarları unutmadı

Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Huzurevi sakinleri baharı kahvaltıyla karşıladı. Belediye başkanı Oktay, 'Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın' ifadesini kullandı.

Başkana büyük sürpriz

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir güzel bir sürprizle karşılaştı. Ortaca Belediyesi çalışanları Başkan Uzundemir’i “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısını hep birlikte söyleyerek karşıladı.

“Erken Seçim Değil, Derhal Seçim”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’inde hazır bulunduğu ziyarette başkanları İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette verilen mesajlar ‘Erken Seçim’ üzerine oldu.

14 Günlük Yılbaşı Partisi Etkinlikleri Sertab Erener'le Zirveye Çıktı

Bodrum Belediyesi yeni yılı coşkulu konserler serisi ile karşıladı. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen konserde Sertap Erener sahne aldı. Gece yarısı 2022 ışıklı balon gökyüzüne salındı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un katıldığı yılbaşı konseri öncesinde Milta Marina’dan Belediye Meydanı’na bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Menteşe Yeni Yılı Kötekli’de karşıladı

Menteşe Belediyesi Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği yılbaşı partisi ile üniversiteli gençleri ve Menteşelileri buluşturdu. DJ Hürkan Demirkaya’nın canlı performansı ile gece boyunca gönüllerince eğlenen gençler yılbaşı partisine yoğun ilgi gösterdi. Yılbaşı partisine katılan gençlere Menteşe Belediyesi tarafından kestane ve pamuk şeker ikram edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün gecenin ilerleyen saatlerinde katıldığı yılbaşı partisinde gençlerle biraya gelerek yeni yıllarını kutladı.