Kökten, 'Projemizi Esnaflarımız Olumlu Karşıladı'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, 'Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Sanayi Sitesi içerisinde yer alan esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, seçildiği takdirde büyük beğeni kazanan yeni sanayi sitesi projesinin hayata geçirilmesi adına gayretli ve özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ekibimizle birlikte yeniden sanayi sitesindeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık. Göreve seçildiğimiz takdirde, bu çalışmanın hayata geçirilmesi adına gayretli bir çalışma içerisinde olacağız. Ekip arkadaşlarım gün boyunca benimle birlikte ziyaretlerde bulunuyor. Günü simit yiyerek ve çay içerek geçiştiriyoruz. Yeni siyaset anlayışı dahilinde hem simitçi arkadaşımızın gönlünü alıyoruz hem de ekip arkadaşlarımızla yorgunluk atıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN