Kastamonu Haberleri

Kastamonu Haberleri

Fethiyespor, kötü gidişata ‘dur’ diyemiyor: 2-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta maçında Fethiyespor, konuk olduğu GMG Kastamonuspor’a 2-0 mağlup oldu. 

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Fethiyespor İtiraz Etmişti, Sonuç Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10 Eylül’de oynanan GMG Kastamonuspor maçındaki 'Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye'ye bile getirmediği' futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili yaptığı itiraz Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı itiraz, alınan karar sonucu reddedildi.

Yönetici Keskin, “Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Fethiyespor’da Sezer Özmen Iğdır FK Maçında Forma Giyemeyecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında arka adalesinde oluşan sorun sebebiyle bugün oynanacak Iğdır FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Özmen “Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ilk 3 haftada henüz galibiyet ile tanışamadı.

23 Yaşındaki Kulüp Başkanı Açıklamalarda Bulundu

Türkiye’nin en genç kulüp başkanı unvanını elinde bulunduran 23 yaşındaki GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, FRT TV mikrofonlarına Fethiyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eriş “Önemli olan kazanmaktı”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Fethiyespor maçında alınan üç puanı değerlendirdi. Teknik Direktör Eriş, önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti.

Altın “Çok talihsiz bir gol yiyerek kaybettik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, GMG Kastamonuspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Taraftarına Kavuşuyor

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, bugün evinde GMG Kastamonuspor’u ağırlayacak. Mücadele, akşam 19.00’de Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Altın, “Bu sene çok kaliteli bir takım kurduk”

Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından alınan 1 puanı değerlendirerek yarın oynanacak olan GMG Kastamonuspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Fethiyespor, Kastamonuspor maçına hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 3.haftasında evinde Kastamonuspor’u konuk edecek.

Türkiye 4’üncüsü oldular

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kız ve erkek takımları Türkiye 4’üncüsü oldu.

Kazada yaşamını yitiren 3 kişi defnedildi

Tatil için gittikleri Kastamonu’nda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki çocukları Miranmir Keskin, Muğla’nın Bodrum ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Yürek Yakan Kazada 3 Kişi Öldü

Bodrum’da yaşamını sürdüren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki Miranmir Keskin, Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada Keskin ailesinin 2 çocuğu yaralandı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

FETHİYESPOR’DAN İÇERDE 3 PUAN

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde konuk ettiği GMG Kastamonuspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmasının sonunda Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi.

FETHİYESPOR EVİNDE KAZANDI 1-0

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde ağırladığı GMG Kastamonuspor’u 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlıları galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda Murat kaydetti.  

KASTAMONUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 26. haftasında evinde oynayacağı Kastamonuspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Erhan Altın öncülüğünde başladı.

FETHİYESPOR, KASTAMONU’DA 1 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 7. hafta karşılaşmasında Kastamonuspor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. Böylelikle lacivert beyazlılar ilk deplasman puanını almış oldu.

Muğlalı avukattan sel felaketine suç duyurusu: Vatandaşlık görevimi yaptım

Muğlalı Avukat Canan Karaosmanoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli yağışların ardından yaşanan, sel felaketine ilişkin, Kastamonu İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Karaosmanoğlu suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım hem de bir hukukçuyum. Hukukçu kimliğim ile vatandaşlık görevimi yapmak, sorumluların bulunması ve tekrar bu olayların yaşanmaması için bu suç duyurusunda bulundum” dedi.

Bodrum’daki yangından, Kastamonu’daki sele yardım

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen yangın dolayısıyla ilçeye gelen yardım malzemeleri Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde mağdur olan ailelere gönderildi.

Muğla’dan Kastamonu’ya 6 TIR, 2 kamyon yardım

Muğla'da 29 Temmuz günü başlayan ve 12 Ağustos'a kadar süren orman yangınlarının ardından yaralar sarılmaya devam ederken Kastamonu da yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşlar içinde yardım tırları yola çıktı.

Marmaris’ten Karadeniz’e yardım eli

8 gün boyunca yangınla mücadele eden Marmaris, bir kez daha ‘dayanışma yaşatır’ dedi ve sel felaketinin yaşandığı Karadeniz’e yardım elini uzattı. Yaralarını sarmaya çalışan Marmaris Belediyesi; Kastamonu ve Sinop'a 4 Tır yardım malzemesi gönderdi. Büyük bir yangın felaketinden çıkan Marmaris, afetlerin yaşandığı diğer yerlere de yardım eli uzattı. Marmaris Belediyesi, yangının yaralarını sarmaya çalışmasına rağmen Karadeniz’de birçok ilçede yaşanan sel felaketine duyarsız kalamadı.

Tıbbi sarf malzeme alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Eğitim Ve Araştırma Hastanesi -Kastamonu Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Mikrobiyoloji Laboratuvarında Kullanılmak Üzere Sarf Malzeme Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Kara yolu işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Kastamonu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Tretuvar Kaplaması Yapılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.