Yönetici Keskin, 'Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık'

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10 Eylül’de kendi evinde GMG Kastamonuspor ile karşı karşıya gelmişti ve rakip takım maçı tek golle kazanmıştı. GMG Kastamonuspor, esame listesine yazdığı oyuncuyu Fethiye’ye getirmemişti. Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, GMG Kastamonuspor maçından hükmen 3 puan beklediklerini belirtti. Keskin, Somaspor ve karşılaşacakları Menemenspor ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

“Pozisyon yüzde yüz penaltıydı”
Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, Somaspor maçının son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonuyla ilgili, “Son dakikalarına kadar önde götürdüğümüz maçı talihsiz bir golle berabere tamamladık. Fakat maç sonrası görüntülere baktığımızda pozisyonun yüzde yüz penaltı olduğunu gördük. Tartışmaya yer yok bu videoyu federasyon yetkililerine de gönderdik. Gözlemciler, rakip oyuncular dahil herkes penaltı olduğunu söyledi. Federasyona, maçın skoru ile ilgili değil de bizim maçımızda bakınız böyle bir hata oldu diye belirttik. Sonrasında aynı hatalar devam etmesin diye dedik” dedi.

“Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık”
Yönetici Uğur Keskin, “Biz fikstür olarak bu ligin en sert 4-5 takımıyla üst üste oynadık. Transfer dönemini de takip ettiğimiz için bu ligde en fazla para harcayan takımlar Iğdır, İnegöl, Kastamonu ve Menemen gibi takımlar. Çekilen fikstürden dolayı hepsiyle üst üste oynadık. Menemen’de iyi takım. Zor bir deplasman ama bizim onları yenecek gücümüz var. İnşallah 3 puan ile döneceğiz” diyerek sözlerine devam etti.

“Seri galibiyetlerle herkesi mutlu edeceğiz”
Keskin, “Şuan bizim puan cetveline baktığımız zaman 3 puanımız gözüküyor. Kastamonu maçından da beklediğimiz 3 puan var. Bence 6 puan yapar. Diğer takımlara göre 1 maç eksiğimiz var. O maçı da aldığımızı düşünürsek 9 puanla play-offun içerisine düşeriz. Panik yapacak bir durum yok. Daha ligin çok başındayız. İnşallah seri galibiyetlerle herkesi mutlu edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN