Özmen 'Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız'

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 4.hafta müsabakasında Iğdır FK ile deplasmanda karşılaşacak. Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, geçen hafta alınan GMG Kastamonuspor mağlubiyeti ile karşılaşacakları Iğdır FK müsabakası ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

“Iğdır FK maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen: “Kastamonuspor mücadelesinde şanssız bir şekilde arka adelemde sorun oluştu. Bu hafta tedbir amaçlı maalesef takımım ile birlikte Iğdır FK deplasmanında olamayacağım. Önümüzdeki hafta inşallah takımımla birlikte olacağım. Bu hafta sahamızda istemediğimiz bir şekilde mağlubiyet yaşadık. Oynanan oyuna baktığımızda bunu hak etmediğimizi düşünüyorum. Baskın oynayan, galibiyete yakın olan bizdik. Maalesef rakibin maç boyunca geldiği ikinci atağında bir gol yedik ve kendi sahamızda istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Her hafta yeni bir şans bizim için. Bu haftaki Iğdır FK deplasmanına takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Bu hafta iyi bir rakiple oynayacağız. Yeni kurulmuş bir ekip, yüksek güçle karşımıza çıkacaklar. Biz de geçen seneden kemik kadromuzu koruyan takım olgusunu her zaman ön planda tutan bir ekip olarak bu senemize başladık. İstemediğimiz puan kayıpları elbette oldu. Bunu telafi edecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum. Futbolun şanssızlığından kaybettik. Rakip 1 puana razıyken, biz üzülecekken rakip 3 puan aldı. Her hafta yeni bir şans bizim için. Bizim bu şansı çok iyi bir şekilde değerlendireceğimizi düşünüyorum. Fethiyespor olarak bize yakışan seri galibiyetleri yapacağımızı düşünüyorum. İnancımız tam. Hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN