Kış Haberleri

Kış Haberleri

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Çöl tozu Muğla’ya ulaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Akdeniz’den giriş yapan çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.

Orman yangınlarının ekosistem üzerindeki etkisiyle ilgili çalıştay yapıldı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Yangın Sonrası Ormancılık Uygulamalarına Biyolojik Çeşitlilik ve Ekosistem Onarımı Yaklaşımının Entegre Edilmesi Çalıştayı Marmaris’te yapıldı.

Motosiklet Ve Mopet Çarpıştı: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 tekerlekli elektrikli mopet ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir otomobilin uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Marmaris’te Nisan yağmurları yüzünü gösterdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tahmin ve uyarı merkezi Bodrum ile Kaş arasında fırtına ve yağışların olduğunu bildirmesinin ardından ilçede beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi.

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Milas’ta Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Muğla’da 15 günde 124 zehir taciri yakalandı

Muğla’da 15 günde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonda 124 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı.

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Seydikemer’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Milas’ta Feci Kaza: 7 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yedi kişi yaralandı.

Otomobil köprüden suya uçtu, 2 ölü

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili’nde köprüden suya uçan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Muğla’da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Milas’ta bıçaklı kavga: 3 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde kapalı pazar yerinde meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Yatağan'da kaza: 1 ölü

Muğla'nın Yatağan İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe Kılıç hayatını kaybetti.

Sahra Çölü'nden gelen toz bulutu Muğla'da etkili oldu

Sahra Çölü üzerinden Türkiye'ye gelen toz bulutu Muğla'da etkisini gösterdi.

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Büyükşehir 3 Bin 174 Can Dostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında açılışını yaptığı, özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Geçici Hayvan Bakımevi can dostları tedavi etmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevinde bugüne kadar 3 bin 174 can dost sahiplendirilirken, 23 bin 9 kısırlaştırma, 47 bin 252 tedavi, bin 554 cerrahi operasyon yapıldı. Geçici Hayvan Bakımevini 25 bin 93 kişi ziyaret etti

Ortaca'da Dolandırıcılık Operasyonu: 10 Gözaltı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arazi satışı karşılığı 5 milyon lirayı aşkın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Kökten, “Spora Yönelik Yatırımlar Hayata Geçirilecek”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, Fethiye’deki programının ardından açıklamalarda bulundu. Kökten, 15 bin kişilik yeni şehir stadının müjdesini verdi. 

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Saatcı, Tersanede İlgiyle Karşılandı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagözler Mahallesi’nde bulunan tersaneyi ziyaret etti. Saatcı, bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi için özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

Milas-Söke Karayolu'nda feci kaza: 1'i çocuk 5 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi'nde dört otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Milas'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.