Konferans Haberleri

Konferans Haberleri

Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu

Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sayılı günler kaldı

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İnsan yaşama ömrü uzuyor, 2080 yılında 120 olarak öngörülüyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Muğla Aile Hekimleri Derneği tarafından Muğla’da düzenlenen ‘Aşı Okulu’ konferansına katılan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Şenol, yeni aşılardan Zona ve RSV aşıları hakkında bilgi verdi. Şenol, yeni aşılardan Zona aşısının küçük yaşlarda geçirilen, fakat vücutta saklı kalan hastalıkların 50-70 yaşlarında tekrar uyanmasına engel olduğunu açıkladı.

Muğla’da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması İl Finali Yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' il finali, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde Kültür Etkinleri Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 2014-2024 yılları arasında 2185 tiyatro, çalıştay, eğitim, konser, bale, konferans ve söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Ayçin Kantoğlu MSKÜ’de “Gazze Bilinmez Toprak” Konferansı Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda 22 Aralık Cuma günü “Gazze Bilinmez Toprak; Terra Incognita Konferansı” düzenlendi.

Muğla’da “Değerleriyle Güçlü Ailem” konferansı düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konferansı düzenlendi.

Büyükşehir Sami Gökmen’i Muğlalılarla buluşturdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde siyasetçi ve bilim insanı Sami Gökmen’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Cumhuriyet’ konulu konferans düzenledi.

‘Kudüs Bilinci’ Konferansı Gerçekleştirildi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

MSKÜ’de ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferansı

Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesinde Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünde ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferans gerçekleştirildi.

Kalp Günü Etkinliği Düzenlendi

Muğla Yücelen Hastanesi “Kalp Merkezi” doktorları kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla hastanenin konferans salonunda “ Muğla Tazelenme Üniversitesi Öğrencileriyle ” bir araya geldi.

‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ Konulu Program Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi Konferans salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet "konulu program düzenledi.

Kongre Turizmi Başlıyor

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki balo ve konferans salonlarından oluşan yaklaşık 950 kişi kapasiteli kongre merkezi ile Marmaris, turizm sezonu dışında da binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

Vali Akbıyık,  videokonferans toplantısına katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya katıldı.

Prof. Dr. Koçak, “Utangaç ve maskeli darbeciler var”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, Prof. Dr. Cemil Koçak tarafından ‘Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz’ konferansı düzenlendi.

MSKÜ’de “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz” Konferansı Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, Prof. Dr. Cemil Koçak’ın katılımıyla “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz” konulu konferansı gerçekleştirildi.

Müftülükten Anlamlı Konferans

Yatağan’da 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde Yatağan Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen Yatağan Müftülüğü Din Görevlilerimize yönelik "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Yatağan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, Vaiz Nurullah Ergin, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

MSKÜ’de ‘Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz’ konferansı

15 Temmuz han darbe girişiminin 7’inci yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde ‘Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz” konferansı düzenlenecek.

Bodrum’un Geleceği Ortak Akıl İle Belirleniyor

Bodrum Belediyesi iş birliğinde, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) organizasyonuyla gerçekleşen Arama Konferansı’nda Bodrum’un sorunları ve geleceği masaya yatırıldı.

Makedonya’ya yaş meyve sebze ihracatı için ilk adım atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile birlikte düzenlediği çevrimiçi video konferans toplantısında, iki ülkenin yaş meyve ve sebze sektöründe faaliyet gösteren dış ticaret temsilcileri bir araya geldi.

Kent Konseyi Engelli Meclisi, toplantıda bir araya geldi

Kent Konseyi Engelli Meclisi, Fethiye Belediyesi konferans salonunda bir araya geldi.

BAŞKAN ÇIRALI, “ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ.” 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çevrimiçi video konferans yöntemiyle, İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası basın toplantısına katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için konut seferberliği başlattıklarını duyurdu.

FKM, “YARINDA YAŞAMAK” KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI  

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi, TEDx Fethiye BFL tarafından düzenlenen “Yarında Yaşamak” konferansına ev sahipliği yaptı

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

FETHİYE, İSTİKLAL MARŞI’NIN 102. YILINI KUTLADI 

İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. Yıldönümü nedeniyle, Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda bir anma töreni düzenlendi

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE KONFERANSI

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 'Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye' adı altında konferans gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından yazar Banu Avar’a çiçek taktim edildi.

29 KASIM KONFERANSA DAVET

29 Kasım Salı günü saat 19.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “Yeni Dünya Düzeni Ve Türkiye” adı altında konferans düzenlenecek.

MUĞLA’DA CAMİ VE İRŞAT KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Muğla İl Müftülüğü tarafından 2022 Mevlidi Nebi Haftası dolayısı ile Peygamberimiz, Cami ve İrşat Konulu Konferans düzenlendi.