Kullanma Haberleri

Kullanma Haberleri

İçmeler-Osmaniye içme suyu hattı tamamlandı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadası'nın içme ve kullanma suyu için başlatılan 53 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattının çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Ekipleri Vatandaşları Sandığa Götürdü

Muğla Büyükşehir Belediyesi 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde oy kullanmak isteyen yatağa bağımlı ve engelli vatandaşları tam donanımlı hasta ve engelli nakil araçları ile sandığa götürdü.

Muğla'da Seçimlere Yoğun İlgi

Muğla’da yerel seçimlere yaşlısından gencine vatandaşlar yoğun katılım sağlıyor.

Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Fethiye’de Yerel Seçim Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Bozburun İçme Suyu Hattının 10 Kilometresi Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadası'nın içme ve kullanma suyu için başlatılan 53 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattının çalışmaları devam ediyor.

Şifa Kaynağı Formülü: Kış Çayları

Son günlerde herkes hasta. Hastanelerin acil bölümleri ise dolu. Ancak ilaç kullanmadan sağlığı korumanın yolları ise doğa. İşte ilaç gibi kış çayı tarifleri...

İçme Suyunun Karşılandığı Geyik Barajı'nda Kirlilik

Muğla’nın Bodrum ilçesinin içme ve kullanma suyunun büyük bölümünün karşılandığı Milas Geyik Barajı, yaz aylarında suyun tamamen bitmesi nedeniyle kapatılmıştı. Son yağışlar ile yüzde 38’ler seviyesine ulaşan baraj suyu, bu defa kirlilik tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

Seyir Halinde Cep Telefonu İle Mesajlaşan Şoföre Para Cezası

Marmaris-Dalaman Havalimanı arasında yolcu taşıyan MUTTAŞ’a ait yolcu otobüsünün şoförü, seyir halinde iken cep telefonu ile sürekli olarak mesajlaşmasının sosyal medyada yayınlanması sonrası cezadan kurtulmadı.

Bodrum’da günlük 72 bin kişiye yetecek su bulundu

 Kuraklık ve iklim değişikliği sonrası Bodrum Yarımadası’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Geyik ve Mumcular Barajlarının kuruması ve DSİ tarafından kapatılması üzerine bölgede önemli bir su açığı ortaya çıkmıştı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri vatandaşların temel ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunun yetersiz kalması nedeniyle daha önceden projeleri hazırlanmış ve acil durumlarda uygulamaya konulması planlanan çalışmaya başlamıştı.

gözyaşları arasında park açılışı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen yıl trafik kazasında yaşamını yitiren Arda’nın isminin verildiği Arda Karakurt Parkı, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta gözyaşlarına hakim olamayan Arda’nın annesi Pembegül Başarır Erman, dikkatli ve yavaş araç kullanma çağrısı yaptı.

Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak.  

Yürüyüş yoluna giren motorlar tehlike saçıyor

Fethiye’de Dispanser Sokak’tan motosiklet geçişi yasak olmasına rağmen vatandaşlar, motor kullanmaya devam ediyor.

Okullarda Cep Telefonu Yasaklandı Mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

Yatarak motosiklet kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı

Trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı.

Acil durumlar için erzak yardımı yapıldı

Fethiye Belediyesi, Mahalle Afet Gönülleri Acil Müdahale Derneği’ne (MAG) acil durumlarda kullanmak üzere erzak yardımında bulundu.

Elektrikli Scooter’lar Hor Kullanılıyor

Fethiye’de vatandaşlar Martı Scooter’ları hor kullanmaya devam ediyor. Hatalı parktan dolayı zabıtaların sık sık denetlediği scooterlar, sokak aralarında kırılmış ve yere atılmış şekilde görüldü.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıyan personellere eğitim verildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıma ve kullanma yetkisi olan personele silah bakımı ve silah kullanma konusunda eğitim verildi.

Marmaris Belediyesi, üreterek tasarruf etti

Bütçeyi doğru ve verimli kullanmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Marmaris Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla seralarda 4 yıllık süreçte 1 buçuk milyon mevsimlik çiçek, 127 bin çalı bitkisi üretti. Toplamda 8 milyon 725 bin TL tasarruf etti.

Dünya Yıldızı Babel, Bodrumspor'a karşı sahada

Eyüpspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Ryan Babel, 19 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 85 kilo olan Ryan Babel, sağ ayağını kullanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın Ajax kulübünde forma giyen Babel, Eyüpspor’da forma giymektedir.

Muğla'da kaç seçmen sandığa gitmedi?

28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinde Muğla’da oy kullanmayanların sayısında artış oldu. 

Herkes aynı soruyu soruyor! Katılım oranı düşük mü? 

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için sandık başına giden vatandaşlar katılım oranının az olduğuna dikkat çekiyor.

Başkan Gümüş, vatandaşları oy kullanmaya davet etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik açıklama yaparak vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Oy kullanma işlemi, trafiği durma noktasına getirdi

Fethiye’de oy kullanma işlemi, trafiği durma noktasına getirdi.

Oy kullanma işlemi başladı

Türkiye bugün bir kez daha sandık başına gidiyor. 5 yıl boyunca görev yapacak Cumhurbaşkanını seçecek.

Seçim günü hava nasıl olacak?

Türkiye, 28 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidiyor. Fethiye’de 129 bin 515 seçmen ikinci seçimde tekrar oy kullanmak için sandığa gideceği Pazar gününde hava durumu nasıl olacak?

Cumhur İttifakı Başkanlarından seçmene sandık çağrısı yapıldı

Cumhur İttifakı Muğla İl Başkanları, seçmenlere çağrıda bulunarak 28 Mayıs’ta sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istediler.

Vatandaşlar, oy kullanmak için sandıklarına gitti

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’nın Marmaris ilçesinde de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için vatandaşlar, oy kullanmak için sandıklarına gitti.

Oyunu kullanan sahile akın etti

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde vatandaşların oy kullanma işlemleri devam ederken, oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti.