Lokma Ikramı Haberleri

Lokma Ikramı Haberleri

Skymarine şirketinden lokma ikramı

Ramazan Bayramı heyecanı tüm yurdu sararken Fethiye'de hizmet veren Skymarine Şirketi tarafından ana iskelede Yunan adaları yolcuları için lokma ikramında bulunuldu.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimiz hayrına lokma ikramında bulundu. Gerçekleşen etkinliğe yoğun katılım olurken, yapılan konuşmalarda birlik mesajları verildi.

Şehitler İçin Anlamlı Lokma İkramı

Fethiye Salı Pazarı esnaflarından Sezgin Aygan, geçtiğimiz günlerde Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan 12 askerimiz için Salı Pazarı’nda lokma ikramında bulundu.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Fethiye Zafer Partisi Atatürk Hayrına Lokma Döktürdü

Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün edebiyata intikal edişinin 85. Yılı sebebiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde lokma ikramında bulundu. 

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

AK PARTİ’DEN LOKMA İKRAMI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasında lokma dağıtımı yapıldı. Pograma Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’da katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı kandil dolayısıyla lokma dağıttı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla Fethiye İlçe Teşkilatı önünde lokma dağıtımı yaptı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı olarak, vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunmak istedik. Regaip Kandilimizi kutladık” dedi.

Minibüsçüler geleneksel lokma etkinliği gerçekleştirdi

Fethiye Ölüdeniz 22 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır sürdürdükleri geleneksel lokma ikramı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdiler. Merhum üyeleri için düzenlenen lokma ikramı etkinliğine ilgi yoğun oldu. 22 Nolu Ölüdeniz Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ünal Arıcı, “Ebediyete intikal eden üyelerimiz ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz kooperatif yöneticilerimiz için bu etkinliği düzenledik” ifadelerini kullandı.

AK Partililer İdlib Şehitleri İçin Lokma Döktürdüler

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için Merkez Yeni Cami bahçesinde lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı. AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser, Kadın Kolları başkanı Ayşe Çiftçi, İlçe Başkan adaylarından Adem Camuz, Turgay Öztürk, Süleyman Baydar, Rifat Baltacı ile AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş’ında katıldığı etkinlikte Cuma namazından çıkan vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

EMLAKÇILARDAN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA İKRAMI…

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü. Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Dispanser Caddesinde lokma döktürülüp; Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi. Dispanser mevkiinde yapılan lokma hayrına Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.