Maraton Haberleri

Maraton Haberleri

Denizden çıktı, evlilik teklifi yaptı

Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Datça Açık Deniz Yüzme Maratonu’na katılan yüzücülerden Kan Peyami Orhan, kız arkadaşına Ebru Yıldız’a evlenme teklifi yaptı.

Datça’da yüzücüler ‘Her kulaç bir fidan’ sloganı ile kulaç attı

Muğla’nın Datça ilçesinde geleneksel hale getirilen ‘Datça Açık Kış Yüzme Maratonu’nun bu yıl 18.'si düzenlendi. Yunanistan’dan da yüzücülerin de yer aldığı maratona toplam 333 yüzücü katıldı. Yarışlar 3 bin metre ve bin 500 metre olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Final haftasında MEGEM öğrencilerin uğrak noktası

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencileri 9-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak finallerin heyecanı sardı. 10 gün sürecek sınav maratonunda Menteşe Belediyesi Gençlik Merkezi finale girecek öğrencilerin uğrak noktası oldu.

Başpehlivan Recep Kara'dan açıklamalar

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Recep Kara, 7 aylık maratonun Fethiye’de sona ereceğini belirtti. 

Fethiye'de ilk defa Babadağ Ultra Maratonu gerçekleştirildi

Fethiye’de bu yıl ilki düzenlenen Babadağ Ultra Maratonu başladı. Ölüdeniz’den başlayan yarışlarda koşucular patika yollarda mücadele etti.

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Tamamlandı

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu her yaştan yüzlerce sporcunun katılımıyla tamamlandı.

6. Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı

Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum YarıMaratonu, her yaştan ve düzeyden koşu severi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirecek.

Fethiye’de LGS Maratonu Başladı

Liseye Geçiş Sınavı (LGS), saatlerin 09.30’u göstermesiyle beraber ilk oturumuyla Fethiye’de başladı.

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

ULTRA MARATONU’NA START VERİLDİ

Atletizim Federasyonu’nun ve Gençlik Spor Müdürlüğünün de destekleriyle Fethiye’de gerçekleştirilen Fethiye 4. Ultra Maratonu start aldı.

BODRUM’DA YARI MARATON HEYECANI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 5.Bodrum Yarı Maratonu'nda binin üzerinde sporcu 3 farklı etapta yarıştı. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Datça'da '16. Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu' düzenlendi

Muğla'nın Datça ilçesinde '16. Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu' düzenlendi.

600 sporcu Bodrum’da ter döktü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu'nda yaklaşık 600 sporcu, 4 farklı parkurda mücadele etti.

33. The Bodrum Cup sona erdi

Bu yıl rotasını orman yangınlarından etkilenen bölgelere çeviren The Bodrum Cup, Kissebükü-Bodrum Erol Ağan etabı ile beş günlük heyecan dolu yarış maratonunu tamamladı.

“YKS” Maratonunda “AYT” Günü

Üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu dün başladı. Fethiye’de yaklaşık 50 okulda 7300 üniversite adayı sınava giriyor. İkinci oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile saat 10.15'te başlayıp, 13.15’te son buldu. Sınav sorularına tepki gösteren Öznur Göktaş, “Bu soruları hazırlayanlara sesleniyorum; yazık günah değil mi bu çocuklara?” dedi.

Üniversite adaylarının YKS maratonu başladı

YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15 itibari ile başladı.

Koşu madalyasını Hoşafçı’ya taktim etti

Antalya’da gerçekleşen Uluslararası Antalya Maratonu’na katılan, geçmiş dönem meclis üyesi Ahmet Selim Yücel, maraton sonrası aldığı madalyayı tüm kadınlar adına Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafcı’ya takdim etti. 

Kadın cinayetlerine tepki için  21 kilometre koşacak

Fethiyeli turizmcilerden motosiklet sporcusu Ahmet Selim Yücel; kadın cinayetlerine ve kadınlara karşı yapılan şiddete, tepki göstermek amacıyla maraton koşusuna katılıyor. 

GÜRÜN; “HİZMETLERİMİZDE PARTİ GÖZETMİYORUZ”

KARACA İLE GÜRÜN, EL ELE MARATONA ÇIKIYOR GÜRÜN'DEN BEYAZ SAYFA... Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, incelemelerde ve toplantılara katılmak için daire amirleri ile birlikte Fethiye’ye geldi. Sabah saatlerinde sahil bandındaki BarbunCafe’de, Fethiye’nin 41 mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Muhtarlar bu organizasyonda sorunlarını Başkan Gürün ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve daire başkanlarına aktarma fırsatı buldular. Verilen tüm sözlerin yerine getirilmesi adına gayret harcadıklarını kaydeden Gürün, “Hizmetlerimizde parti gözetmiyoruz. Kimseye hakaret etme yetkimiz yok ama karşı taraf edepsizlik yapıyor ise buna da makul bir şekilde cevabını vermeliyiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Karaca “Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz”

Fethiyespor’un Tokatspor maçını izlemek için maraton tribününe giden CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, kapıda gençler tarafından meşale yakılarak alkışlarla karşılandı

ROMANYA’DA DERECE YAPTILAR

19-20 Mayıs tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenen Banca Transilvania Maraton Dağ Bisiklet yarışlarına katılan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübün Minik Bisikletçileri Fethiye’ye derece ile döndüler. Fethiyeli minik bisikletçilerden Umut Gökduman 5’inci, Hasan Efe Özenç ise 10’uncu oldu…

HEYECANA ORTAK OLDUK

Bu sene bölgemizde gerçekleşen Likya Yolu Ultra Maratonu heyecanına ortak olduk. Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu 2.Etabı (Seydikemer-Kaş) öncesi bölgemizde konaklayan sporcu ve organizasyon yöneticilerini, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz beraberindeki bir heyetle ziyaret etti.

ZİL ÇALIYOR...

Fethiye'de yaz tatilinin ardından yaklaşık 29 bin öğrenci, yeni eğitim-öğretim yılına 18 Eylül’de (bugün) çalacak ilk ders ziliyle başlayacak. Yeni eğitim-öğretim maratonu, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek.