Mehmet Akif Ersoy Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Haberleri

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü oratoryo ile anlatıldı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy, Fethiye'de de oratoryo ile anlatıldı.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

İstiklal Marşımız 103 Yaşında!

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Kökten, “Program Hepimizi Duygulandırdı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan İstiklal Marşı'nın Kabulü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Muğla’da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması İl Finali Yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' il finali, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması düzenlendi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İlçe Finali” Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Vefatının 87. Yılında Muğla'da Anıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK Erkek Yurdunda öğrenciler için her hafta düzenlenen 'Gençler Sanatın İçinde Programı' çerçevesinde İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinden yola çıkarak öğrenciler oto portre çalışması gerçekleştirdi.

Sokak hayvanları için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında, sokakta yaşayan canlarımızın tedavi konusunu içeren protokol imzalandı.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINI ERDOĞAN KAZANDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma yarışması düzenlendi. 

 İSTİKLAL MARŞI'NIN 102'İNCİ YILINA ÖZEL KUTLAMA 

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü çerçevesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Salonu'nda program düzenlendi

İSTİKLAL MARŞI'NIN 102. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Milli yazar Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı ve 12 Mart 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı'nın 102.yıldönümü için Marmaris'te etkinlikler düzenlendi

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. yıl dönümü kutlandı

Muğla'nın Milas ilçesinde İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıldönümü ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi

KARAMAN, “İSTİKLAL MARŞI, TÜRK MİLLETİNİN DİRİLİŞ DESTANIDIR”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

BAŞKAN OTGÖZ İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 102. YILINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının nişanesi İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. Yılını kutlayarak, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u andı.

BAŞKAN GÜMÜŞ: İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 102. YILI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Köyceğiz’de İstiklal Marşı ve önemi anlatıldı

Köyceğiz ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi. İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği programı Köyceğiz Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fatma Giray, Sevgi Korkmaz ve Müzik Öğretmeni Özgür Kırlı tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Köyceğiz Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Aydın Dirim yaptı.

İstiklal Marşı'mızın kabulü Seydikemer’de gururla kutlandı

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 101’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

İstiklal Marşı’ın kabulünün 101’inci Yılı

Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı'nın kabulü 101. kez kutlandı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı, milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. Yıldönümü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Başkan Otgöz İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yılını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yılını kutlayarak, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u andı.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında Köyceğiz'i temsil edecek öğrenciler belirlendi. Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda yapılan yarışmada öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Yarışmaya katılan öğrenciler il finaline kalmak için kıyasıya yarışarak ter dökerken, tüm yarışmacı öğrenciler göstermiş oldukları üstün başarı nedeniyle alkışlandı.

150 bin Euro hibe kazanan ’Bütünleştirici Eğitim Projesi’ Yatağan’da başlıyor

Yatağan TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından hazırlanan 'Bütünleştirici Eğitim İçin Sosyal-Duygusal-Doğal Öğrenme Adımları Projesi' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi'nin program otoritesi ve sözleşme makamı olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamındaki Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı kapsamında toplam 150 bin Euro hibe desteği almaya hak kazandı.

Mehmet Akif Ersoy’u unutmadılar

Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen tören ile İstiklal Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy vefatının 85.yıldönümünde anıldı.

11 Yaşında Hafızlığını Tamamladı

Fethiye’de Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki Alperen Taha Tekgöz, 6 ayda hafız oldu.