Müfettiş Haberleri

Müfettiş Haberleri

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

İmara aykırı binaların yıkımı başladı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ve İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından imara aykırı yapılan binalar ve kaçak bölümleri ile ilgili yıkımlar başladı.

Müfettiş Acar, Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettişi Hakan Acar, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

Muğla’da fahri trafik müfettişlerine eğitim verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Fahri Trafik Müfettişliği Büro Amirliğine kayıtlı toplam 50 Fahri Trafik Müfettişlerine, mevzuatta yapılan değişiklikler ile uygulama yöntem ve teknolojileri hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

“GERİ DÖNÜŞÜM; GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜMDÜR” SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Boş zaman yapılandırma etkinlikleri” kapsamında, 14 Ekim 2022 tarihinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde  “Dönüşüm geri değil, İleri dönüşümdür”  sergisinin açılışını Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, HSK Başmüfettişleri Mustafa İnanç, Gökhan Has, Ahmet Serhat Erginkanat, Adalet Bakanlığı Baş kontrolörü Ahmet Bozdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyeleri tarafından yapıldı.

Muğla Emniyetinden Fahri Trafik Müfettişleri açıklaması

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla eğitimlerini tamamlayan yeni fahri trafik müfettişlerinin görevlendirildiği açıklandı.

Milletvekili Gökcan, Çevre Müfettişi öğrenci kardeşlerimizle buluştuk

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, çevreci öğrenciler ile buluşmasına ilişkin açıklamada bulundu. Milletvekili Gökcan açıklamasında şu bilgilere yer verdi.

Girgin, Bodrum'daki DSİ hatlarının sorumlularını arıyor

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Muğla’nın Bodrum ilçesine DSİ tarafından yapılan içme suyu ana isale hattında meydana gelen arızalar ve bu arızalardan kaynaklı su kesintileri nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda DSİ tarafından yapılan bu hatları Meclis gündemine taşıyarak soru önergesi de veren Girgin, bu kez hatlarla ilgili mahkeme kararları ve müfettişlerce yürütülen soruşturmalarda gelinen durumu ve Bodrumluların yıllardır yaşadığı sorunların çözümü adına Bakanlığın ne  gibi çalışmalar yaptığı hakkında yazılı soru önergesi verdi. 

Milas'ta aşılama çalışmaları başladı

Korona virüs aşı uygulaması Milas’ta da sağlık çalışanlarından başladı. İlçede bulunan Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Ural da Milas Devlet Hastanesi’nde ilk doz aşısını oldu. Milas Kaymakamı Eren Arslan ise hastaneyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.