Muğla Valisi Akbıyık Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Şampiyonlardan Muğla Valisi Akbıyık’a ziyaret

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Şampiyonu olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan Kaltun Madran Muğla Ege Yıldızları spor kulübü sporcuları ve yöneticileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Muğla Valisi Akbıyık, Dalaman’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık Dalaman’da ziyaretlerde bulundu. Dalaman Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Akbıyık narenciye toplayan işçiler ile de bir araya geldi.

Muğla Valisi Akbıyık’a ‘Yılın Pozitif Valisi’ Ödülü

Muğla Valisi İdris Akbıyık Uluslararası Radyocular Birliği tarafından yılın ‘Pozitif’ valisi seçildi. Vali Akbıyık’a ödülünü Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş Muğla Valiliği ziyaretinde verdi.

Muğla Valisi Akbıyık’tan yeni yıl mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık yayımladığı yeni yıl mesajında 2023 yılında yaşanan doğal afetler ve coğrafyamızda meydana gelen hadiselerin herkesi derinden etkilediğini belirtti.

Seydikemer TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi imzalandı

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Muğla Valisi Akbıyık gaziler ile bir araya geldi

 Muğla’da 19 Eylül Gaziler Günü kutlama çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık gaziler ile yemekte bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Muğla’da

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dizi program için Muğla’ya geldi.

Muğla Valisi Akbıyık’a 'Alkışı Hak Eden Vali' ödülü

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ ödülünü aldı.

Muğla Valisi Akbıyık 16 Ağustos’ta göreve başlıyor

10 Ağustos’ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Hakkari Valiliği görevini yürütürken Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’daki görevine 16 Ağustos’ta başlıyor.