Namazı Haberleri

Namazı Haberleri

Ünal Şöhret Dirlik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 86 yaşında hayatını kaybeden Fethiye’nin değerli isimlerinden biri olan ve halk kültürü araştırmalarıyla tanınan Ünal Şöhret Dirlik, Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Son sabah namazı buluşması programı gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Ramazanı Şerif ayı öncesi son sabah namazı buluşması programını Zaferler Mahallesi Camii'nde gerçekleştirdi.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Beyobası’nda sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği sabah namazı buluşması Beyobası Mahallesi Karşıyaka Yıldırım Camii'nde yapıldı.

Yanıklar Merkez Cami’nde Sabah Namazı Buluşması

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Köyceğiz’de Eller Mehmetçikler İçin Semaya Açıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki tüm camilerde bu gün sabah namazında eller şehit Mehmetçikler ile yaralı kahramanlarımız için semaya açıldı.

Yunus Emre Camii’nde Sabah Namazı İçin Buluştular

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'nün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

Filistin Çarşısına Yoğun İlgi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cuma namazı çıkışı Filistine destek amaçlı cemi avlusunda çarşı kuruldu. Vatandaşlar Filistin’ e destek olmak için yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye’de Dr. Muhittin Özkan’ın Son Yolculuğuna Yoğun Katılım

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Köyceğiz’de sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen sabah namazı buluşmalarına bu hafta Sultaniye Mahallesi Camii ile devam edildi.

Gönül Erkin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye esnaflarından Musa Cem Erkin'in annesi Fethiye'nin ilk eczacılarından Gönül Erkin, Fethiye Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi’nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü sabah namazı buluşmaları programı bu hafta Döğüşbelen Merkez Camiinde yapıldı.

Menteşe’de gençlere sabah namazı programı düzenlendi

Menteşe İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü ve Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda gençlerle sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Sabah namazı buluşmasında Filistinliler için dua edildi

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sabah namazın buluşması etkinliğinde, Filistinli vatandaşlar için dua edildi.

Fethiye’de Erdoğan Taşkın’ın cenaze namazı kılındı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Filiz’in dedesi Erdoğan Taşkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Taşkın, bugün öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile beraber son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Su krizi için yağmur duası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık bir ay önce barajların kurumasıyla birlikte ilçe susuzluğa mahkum oldu. Yaklaşık 1 aydır süren susuzluğun ardından bugün Cuma namazının ardından Bodrum’daki 91 camide cemaatle beraber yağmur duası yapıldı.

Hayatını kaybeden Filistinliler için Muğla’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Filistin’de düzenlenen hastane saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için Muğla’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Milas'ta, hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Muğla'nın Milas ilçesinde İsrail’in Gazze’ye saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Emekli Kurmay Albay son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

Yaklaşık 15 yıldan bu yana Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Emekli Kurmay Albay Malik Salkur 80 yaşında vefat etti. Salkur’un cenazesi Fethiye Merkez Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Üzümlü Mahallesi Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Fethiye’de Bayramlaşma Camilerde Başladı

Fethiyede Kurban bayramı coşkusu camilerde başladı. Kurban Bayramı namazının kılınıp dualarda bulunulmasının ardından Bayramlaşma camilerde başladı.

Bayram namazı için camilere akın ettiler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurban Bayramı namazında camiler doldu taştı. Bazı camilerde yoğunluk nedeniyle vatandaşlar cami dışında namaz kılmak zorunda kaldı.

Fethiye'de bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Fethiye'de bayram namazı, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 28 Haz. çarşamba günü saat 06.20'de kılınacak.

Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı

Fethiye Müftülüğü koordinesinde uygulanan Enderun usulü teravih namazı ve cumhur müezzinliği ile Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı.

Enderun usulü teravih namazı kılındı

Bodrum’da Enderun usulü teravih namazı kılındı.