Oteli Haberleri

Oteli Haberleri

Fethiye Akmaz Halk Plajı’nda Ağaçlandırma Çalışması Yapıldı

Akmaz Halk Plajı’nın sezon hazırlıkları kapsamında; Fethiye Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Kargı mahalle muhtarlığı, Akra Oteli, Fabay Otel ve Günlükkent Sitesi yönetimi işbirliğiyle, Akmaz sahilinde çevre düzenleme, temizlik ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Kayıp Kanadalı'yı Jandarma oteline götürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde paraşütle tekli atlayış yaptıktan sonra bilmediği bir noktaya iniş yapan, yanlış yöne giderek kaybolan Kanadalı turist 48 saat sonra otelinin yaklaşık 15 kilometre uzağında bulundu. Oldukça bitkin olduğu gözlemlenen Kanadalı turist jandarma tarafından oteline bırakıldı.

Düzensiz Göçmenleri Sahile Bıraktılar

Fethiye’ye bağlı Faralya Mahallesi’nde bulunan Kabak Koyu içerisinde bulunan bir otelin sahiline bırakılan düzensiz göçmenler, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Otelde yangın paniği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelin odasında çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Marmaris Uygulama oteli de yakında hizmete giriyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Ula'nın turistik Akyaka Mahallesinde bulunan Uygulama Oteli hizmet vermeye başladı. 4'ü süit, 14'ü standart olmak üzere 18 odalı MSKÜ Uygulama Oteli'nin odalarının tamamı Muğla'da bulunan antik kentlerin isimlerini taşıyor.

Rektör Prof. Dr. Kaçar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü (MSKÜ) Prof. Dr. Turhan Kaçar MSKÜ’ye ait Akyaka Uygulama Oteli’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Madımak Katliamında Can Verenler Anıldı

30 yıl önce Sivas’taki Madımak Otelinde ateşe verilerek katledilen 33’ü sanatçı, 2’si otel çalışanı olmak üzere 35 can için Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği merkezinde anma etkinliği düzenlendi.  

Madımak Katliamı 30. Yılında Anıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Günlükbaşı Futbol Sahası’nda Sivas’taki Madımak Oteli’nde katledilen 33 sanatçı ve aydın için anma töreni düzenlendi.

Akyaka Uygulama Oteli, MSKÜ yönetimini ağırladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) yönetimi Akyaka Uygulama Oteli'nde açılış öncesi bir araya geldi.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İçmeler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde konaklayan depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı çocuklara hediyeler dağıttı.

DEPREME ADIYAMAN'DA YAKALANAN REHBER MARMARİS'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Kahramanmaraş depremlerinde kaldığı otelin enkazından çıkarılarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden rehber Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.

BODRUM’DA OTEL ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangında kedisi içeride kalan kadın ise gözyaşlarına boğuldu.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

12 Kasım 2022 - 13 Kasım 2022 tarihlerinde, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli salonlarında yapılacak olan Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası kayıtları devam ediyor.

OTELİ DUMAN KAPLADI, MÜŞTERİLER TAHLİYE EDİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir apart otelin bodrum katında çıkan yangın nedeniyle üst katta mahsur kalan müşteriler itfaiyenin yangın merdiveni ile kurtarıldı, dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

OTELİ YAKAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gece işyeri sahibine ve ortağına kızıp işlettiği barı yakmak isterken 5 katlı ve 30 odalı otelin yanmasına sebep olan M.O. gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KİRA ZAMMINA, OTELİ YAKARAK CEVAP VERDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, iddiaya göre otel sahibinin bar işletmesine kira zammı isteğine kızan kiracı, motorundan çektiği benzinle bardaki masa ve sandalyeleri ateşe verdi, oteli yaktı. Yangında dumandan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırıldı.

OTEL ALEVLERE TESLİM OLDU

Marmaris’te gece saatlerinde bir otelde yangın çıktı. Otelin restoran kısmında başladığı öğrenilen yangına Marmaris itfaiye grup amirliği ekipleri müdahale ederek söndürdü.

TURİSTLER TATİLİ BIRAKIP ZEYTİN TOPLADI

Bodrum'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesinde bulunan 300 adet zeytin ağacının hasadını otelde tatil yapan yerli ve yabancı turistler yaptı. Deniz, güneş ve kum üçlüsünü bırakan turistler, zeytin hasadını yaptıktan sonra yağını almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

YANGINDAN KAÇAN DOMUZ SÜRÜSÜ OTEL BAHÇESİNE SIĞINDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını yaban hayvanlarını da olumsuz etkilerken, alevlerden kaçtığı tahmin edilen domuz sürüsü bir otelin bahçesine sığındı.

OTEL LOJMANINDAN BİLGİSAYAR ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde bir otelin personellerinin kaldığı lojmana girerek cüzdan, cep telefonu ve bilgisayar çalan hırsız polisten kaçamadı. Tutuklanan Y.E cezaevine sevk edildi.

TATİLCİLERE AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı münasebetiyle, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu'nda misafirlere aşure ikramı yapıldı.

Mavi Bayraklı plaj’da deniz kontrolü yapıldı

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu’nda misafirlerin güvenli bir şekilde denize girmeleri için deniz dikeni kontrolü yapıldı.

MAVİ BAYRAK EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Şehit Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde Büyük Samanlı Koyu, geçtiğimiz aylarda Mavi Bayrak almaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda idareciler ve çalışan öğrencilere eğitim semineri gerçekleştirildi.

MARMARİS UYGULAMA OTELİ ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi’nde yerleşim birimlerine yakın bölgede çıkan orman yangını sonrası alevler Uygulama Oteli’ne sıçradı.

Marmaris Uygulama Oteli alevlere teslim oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'nde yerleşim birimlerine yakın bölgede çıkan orman yangını sonrası alevler Uygulama Oteli'ne sıçradı. Otelde söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaş soluğu plajlarda aldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk turizm sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

Bodrum’a dünyanın en lüks otel ödülünü kazandırdı

Bodrum'a dünyanın en lüks otelleri ödülünü kazandıran Rixos Premium Bodrum oteli hem Bodrum'u tanıttı hem de prestijli ödülün sahibi oldu.