Penaltı Haberleri

Penaltı Haberleri

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Muğlaspoor:2 İncirliova Belediyespor:1

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta kendi sahasında İncirliova Belediyespor’u konuk eden lider Muğlaspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki penaltı atışından yararlanamadı.

Muğlaspor farklı kazandı: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor, evinde ağırladığı Uşak Sivaslı Belediyespor’u 4-0mağlup etti.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Yönetici Keskin, “Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Şimşekler Kupayı Beşkaza’da Kaldırdı

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu’nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı’nda kutladı.

Fethiyespor’un hedefi 1. Lig

TFF 3. Lig 3. Grupta finalde seri penaltı atışları sonunda İçel İdmanyurdunu 5-4 yenerek 2'nci Lige yükselen Fethiyesporda şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı, 'Fethiyesporumuzun hedefi 1'inci lig' derken, teknik patron Selahaddin Dinçel ise, 'Fethiyespor şampiyonluğu gerçekten özlemiş. Turgutlu'da, Aydın'da, Kırşehir'de, Kocaeli'de ve şimdi de Fethiyespor'da şampiyonluğu yaşadım. Şampiyonluk Fethiye'ye hayırlı olsun. İnşallah devamı üst ligde de gelir' dedi.

Fethiye’de Şampiyonluk Coşkuyla Kutlandı

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

Başkan Çıralı’dan Şampiyonluk Mesajı

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı’nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.” dedi.

Şimşekler 2. Lig’de

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

FETHİYESPOR İSTANBUL'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor erteleme maçı olan 27. hafta karşılaşmasında Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına konuk oldu. 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın olduğu mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.Mücadelede Fethiyespor ‘n 70 dakikada kazandığı penaltıyı Nurettin gole çeviremedi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

ŞİMŞEKLER EVİNDE PUAN ALAMADI

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 28. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında yer alan Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaştı. Erdinç 27. dakikada ceza sahası içerisinde topa elle müdahale ederek kırmızı kart gördü. Karbel Karaköprü Belediyespor bu pozisyondan kazandığı penaltıyı gole çevirirerek 0-1 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında skor değişmedi. Lacivert beyazlılar seyircisi önünde Urfa temsilcisine 0-1 mağlup oldu.

İskenderun F.K’yı penaltılarla eledi

Misli.com 3. Lig play-off final maçında Bucaspor 1928, Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştığı İskenderun Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. 15 dakikalık uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmadı. Seri penaltı atışları sonucu Bucaspor 1928, İskenderun F.K’nü 3-2’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Bucaspor 1928 Misli.com 2. Lig’e yükseldi. Fethiyespor’un grubunda bulunan İskenderun F.K 3. Ligde yoluna devam edecek. 

Nazilli Belediyespor şampiyon oldu

Fethiyespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Toros, daha sonra Nazilli Belediyespor ile anlaşmıştı. Aydın temsilcisi Toros göreve geldikten sonra üst üste 6. galibiyetini ligin son haftasında Yomraspor'u deplasmanda 90+4. dakikada Murat Can’ın penaltı golüyle 1-0 yenerek aldı.

Fethiyespor evinde mağlup oldu 1-2

3. Lig 2. Grup’ta zirveyi hedefleyen Fethiyespor, 28. haftada Mardin Fosfatspor’u ağırladı. Lacivert beyazlılar 18. dakikada Cemal’in golü ile öne geçmesine rağmen ikinci yarıda Melih’in birisi penaltıdan olmak üzere attığı gollerle konuk takım sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Zirve mücadelesi veren Fethiyespor bu mağlubiyetle 50 puanda kaldı. 

Fethiyespor Kahta’yı evinde vurdu 1-2

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, 27. haftada Adıyaman deplasmanında Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in çalıştırdığı Kahta 02 Spor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar ilk yarıda Anıl Gir’in attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Yakup’un yerine oyuna giren Anıl Arıcıoğlu skoru 2-0’a taşıdı. Ev sahibi takımın tek golünü penaltıdan Ahmet kaydetti. 

Futbolcular, “Mutlaka şampiyonluğa ulaşacağız” 

Fethiyespor’un, Ceyhanspor’u 3-0 yenerek zirve mücadelesini sürdürmesinin sonunda şampiyonluğun geleceği vurgulandı. Lacivert beyazlı futbolcular, “Bu sene mutlaka şampiyon olacağız” derlerken; Anıl Gir penaltı atmadan 16 gole ulaşarak, krallığa koşuyor. 

Fethiyespor’a Yomra çelmesi 2-0  

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor deplasmanda Yomraspor ile karşılaştı. Haftalar sonra mağlup olan lacivert beyazlılar, bay haftası öncesinde liderliği de kaybetti. Ev sahibi ekip 40. dakikada Miraç’ın penaltı golü ile öne geçti. 43. dakikada da Ogün’ün attığı golle sonuca gitti. Fethiyespor’un bu sezon oynadığı en kötü karşılaşma olduğu kaydedildi. 

Fethiyespor Karaman’da da coştu 0-2

TFF 3.Lig 2. Grup’taki mücadele eden Fethiyespor, soğuk bir havada deplasmanda oynadığı karşılaşmada Karaman Belediyespor’u Yakup’un penaltından ve Ali Han’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Puanını 43’e yükselten Fethiyespor, liderliğini sürdürdü.

Fethiyespor yeniden liderliğe yükseldi 3-1

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, sahasında Tekirdağspor ile karşılaştı. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı lacivert beyazlılar Cemal ve Anıl Gir’in 2 golü ile 3-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü penaltıdan Cankut attı. Fethiyespor bu önemli galibiyetle, Mardin deplasmanında mağlup olan Nazilli Belediyespor’dan liderliği geri almış oldu.

Toros, Hayallerimiz devam ediyor

3.lig 2.grupta mücadele eden Fethiyespor lider olarak gittiği Nazilli Belediyespor önünde galibiyeti koruyamadı. 90 dakika boyunca pek çok gol fırsatını cömertçe harcayan Fethiyespor uzatma dakikalarında penaltıdan yediği gole yanıyor. Galibiyeti kaçırdıklarını ve 2 puandan olduklarını söyleyen Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “İstediğimiz sonucu alamasak da puan veya puanlar diyorduk ama maçtan sonra soyunma odası cenaze evi gibiydi.” İfadelerini kullandı. 

Fethiyespor 3 puanı uzatmada kaçırdı 1-1

Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hesabı yapan iki takımın mücadelesinde deplasmanda uzatma dakikalarında gelen gol, Fethiyespor’u 3 puandan etti. İkinci yarının ilk maçında deplasmana lider olarak giden Fethiyespor, 2.dakikada Alihan Tuncer’in attığı golle öne geçmesine rağmen zirveyi kovalayan Nazilli Belediyespor, Muratcan Bölükbaşı’nın 90+7’de attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor, deplasmanda 3 puanı kaçırırken puanını 33’e yükseltip liderliğini korudu. Nazilli Belediyespor da aynı puanla 2.sırada yer aldı. 

Muğlaspor evinde mağlup

Misli.com Üçüncü Lig Dördüncü Grup’ta ligden düşmeme mücadelesi veren Muğlaspor, sahasında Alanya Kestelspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılarda golcü oyuncu Mümin, maçın 35’inci dakikasında penaltı atışını gole çeviremezken, 41’inci dakikada ise İlkay kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Muğlaspor’lu oyuncuların buldukları pozisyonları cömertçe harcaması saç baş yoldurdu. 

Muğlaspor penaltılarla tur atladı

3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda normal ve uzatma süresi 1-1 biten maçta, penaltı atışlarında Ankaraspor'a 3-0 üstünlük sağlayarak 5. tura yükseldi

FETHİYESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 3-0

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi sahasında Yozgatspor’u arıcıoğlukonuk etti. Lacivert beyazlılar seyircisiz oynanan karşılaşmada rakibini Anıl Gir’in iki ve Anıl Arıcıoğlu’nun penaltı golüyle 3-0 mağlup etti.

Cumhuriyet Kupası Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.