Propaganda Haberleri

Propaganda Haberleri

Propaganda dönemi başladı

Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs’ta yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidecek.

Propaganda Yasağı Bugün Başlıyor

Yüksek Seçim Kurulu 12 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimlerinde uygulanacak kuralları duyurmuştu. 

CUMHURBAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ PROPAGANDA DÖNEMİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR RESMİ GAZETE’DE

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri propaganda döneminde uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

MİLAS'TA TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINA GÖZALTI

Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen bir düğün merasiminde PKK/KCK-YPG/PYD silahlı terör örgütü propagandası yaparak, şarkılar söyleyen bir kişi gözaltına alındı.

BAŞKAN SAATCI’DAN 24 HAZİRAN ÖNCESİ NET MESAJ

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı beraberinde İYİ Parti Muğla Milletvekilli Koray Hayvacı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek ve yönetimiyle 24 Haziran Seçimleri dolayısıyla bazı STK’lara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Saatcı, “Biz savaşa girmiyoruz, neticede bir seçime giriyoruz. Hiç kimse bizim düşmanımız da değil. 81 milyonun arasına nifak sokan, 1 oy devşirmek için bölücülük propagandası yapan ve insanları kamplaştıran zihniyete biz karşıyız. Kontrolsüz gücün karşısındayız. Bağımsız yargı, demokrat bir ülkenin ve parlamenter sistemin devam etmesinden yanayız” dedi.