Sağlık Sorunları Haberleri

Sağlık Sorunları Haberleri

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Marmaris'te yaşayan Ressam Biber hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Kore Gazisi Yıldız toprağa verildi

Muğla’nın Milas ilçesinde ikamet eden ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Kore Gazisi Ahmet Yıldız düzenlenen törenle toprağa verildi.

Fethiye mi, Petkim mi?

ING BSL 29. haftasında Büyükçekmece'yi konuk eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor baştan sona farklı önde götürdüğü karşılaşmadan 83-70 galibiyetle ayrıldı. Böylece Süper Lig'deki 8. galibiyetini kazanan evsahibi ekipte Ricky Ledo, Mustafa Baştürk ve Erdem İlter sağlık sorunları nedeniyle forma giymediler. Büyükçekmece'de ise Matt Farrell, Devin Oliver ve Gabriel Olaseni hastalıkları sebebiyle Fethiye kafilesinde yer almadılar.

USTAYA SON VEDA

Fethiye’nin tanınmış ve sevilen duayen gazetecilerinden Erdal Orhan’ı kaybettik. Yıllarca İzmir’de gazetecilik yaptıktan sonra Fethiye’ye dönen Osman Hocanın oğlu Erdal olarak bilinen, Fethiye siyasetinde söz sahibi, Fethiyespor sevdalısı, gazeteci ve serbest muhasebeci Erdal Orhan Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasından sonra bir türlü kendini toparlayamamış ve sağlık sorunlarını atlatamamıştı. 1949 Fethiye Zorlar doğumlu 1 çocuk babası Gazeteci Erdal Orhan evvelki gün akşam üstü saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayta gözlerini yumdu. Gazeteci Erdal Orhan’ın ölümü büyük bir üzüntü yarattı. Gazeteci Erdal Orhan’ı Fethiye kalbine gömdü…

MUĞLA ORGAN BAĞIŞINDA 5. SIRADA

3 ve 9 Kasım Organ Bağış haftası nedeniyle Muğla İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cihan Tekin yazılı bir açıklamada bulundu. “Tedavisi sadece organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de önemli sağlık sorunlarından birisidir” diyen Dr. Cihan Tekin “Ülkemizde vatandaşlarımızın "Organ Bağışı" konusunda duyarlılıklarını arttırmak, eğitim ve bilgi eksikliğini gidermek için her yıl 3-9 Kasım "Organ Bağış Haftası " olarak kutlanmaktadır. İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilimiz genelinde tüm sağlık kurum ve kuruluşlarımızda stantlar açılmakta, broşürler dağıtılmakta, okul, cami, halk eğitim merkezi, kahvehane gibi vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda eğitim sunumları gerçekleştirilmektedir. Muğla İl Sağlık Müdürlüğü olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda ilimiz; İzmir (44.000), İstanbul (36.012), Manisa (19.033) Kocaeli (18.198), gibi büyükşehirlerin ardından 14.483 bağış sayısı ile 5. sırada yer almaktadır” dedi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HAYIR’DA BİRLEŞECEĞİZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişikliği yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Kemal Özkara sağlık sorunları nedeni ile ilçe başkanlığını kurucu başkan Selçuk Selvi’ye bıraktı. Devir teslim töreninde parti üyeleri de yoğun ilgi gösterirken 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde Vatan partisi olarak “Hayır” oyu kullanılacağı açıklandı.