Şampiyonluğu Haberleri

Şampiyonluğu Haberleri

Lider Muğlaspor şampiyonluğa hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 2023-2024 sezonu 25. hafta mücadelesinde sahasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u konuk edecek olan lider Muğlaspor, şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Muğla Ege Yıldızları 21 maçtır üst üste kazanıyor

 Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan ardından İntercity Türkiye Büyük Kadınlar Hokey Şampiyonası'nda da Türkiye Şampiyonluğu'nu Muğla’ya getiren Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü açık alan sezonunda da fırtına gibi esiyor.

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

TBF Bölge Şampiyonluğu Muğla’da Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu U-16 bölge şampiyonası Muğla’da Çağdaş Bodrumspor karşılaşması ile başladı.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Başkan Oktay Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mahmut Oktay, Kick Boks 47 kg minikler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Marmarisli sporcu Alya Ercan’ı ağırladı.

Muğlalı hokeyciler Türkiye Şampiyonu oldu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonluk Denizin Altında Kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

Muğla’ya Türkiye Şampiyonluğu'nu getireceğiz

Menteşe Spor Lisesi Liselerarası Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası'nda finale yükseldi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın Şampiyonu Oldu

‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ dün oynanan final maçıyla son buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Baro Temsilciliği arasında oynanan müsabakada Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Bodrum’un Şampiyon Takımı Evinde Geleneği Bozmadı

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu 30. hafta maçları kapsamında kendi evinde Final Spor ile mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, iki sezon boyunca evinde mağlubiyet almadan ligi tamamlayarak şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

U-16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında ter dökecek

Ermaş Muğlaspor U-16 takımı Aydın'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. etap müsabakalarında ter dökecek.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

GRUP ŞAMPİYONLUĞUNU GARANTİLEDİLER

İlimizi ve Milas’i Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin tamamlanmasına 2 hafta kala A grubu şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

BAŞKAN DEMİR, ‘KUBİLAY ALCU İLE GURUR DUYUYORUZ’

Bütün maçlarını kazanarak Avrupa şampiyonu olan ve dünya şampiyonluğu için yaptığı eleme maçından zaferle ayrılan Kubilay Alcu ile kahvaltıda buluşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir; ‘Başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz’ dedi.

SEYDİKEMER’E YAKIŞAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Karadere Mahallesi, galibiyet sonrası kırmızı meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA GİDECEK YOLDA DEV RANDEVU!

Fethiyeli Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğuna katılmak için ringe çıkıyor.

Fethiyeli boksör şampiyon oldu

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

Kaymakam Maslak başarılı sporcuları ağırladı

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türk güreş tarihinde bir ilke imza atarak yıldızlar kategorisinde Türkiye'ye ilk dünya şampiyonluğunu yaşatan ve sonrasında da farklı başarılara imza atan Köyceğiz Bayan Güreş Takımı'nı ağırladı.

Şimşekler Kupayı Beşkaza’da Kaldırdı

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu’nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı’nda kutladı.

Fethiyespor’un hedefi 1. Lig

TFF 3. Lig 3. Grupta finalde seri penaltı atışları sonunda İçel İdmanyurdunu 5-4 yenerek 2'nci Lige yükselen Fethiyesporda şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı, 'Fethiyesporumuzun hedefi 1'inci lig' derken, teknik patron Selahaddin Dinçel ise, 'Fethiyespor şampiyonluğu gerçekten özlemiş. Turgutlu'da, Aydın'da, Kırşehir'de, Kocaeli'de ve şimdi de Fethiyespor'da şampiyonluğu yaşadım. Şampiyonluk Fethiye'ye hayırlı olsun. İnşallah devamı üst ligde de gelir' dedi.

Fethiye’de Şampiyonluk Coşkuyla Kutlandı

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

Şampiyon Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

MARMARİS’TE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU KONVOYLAR VE MEŞALELER İLE KUTLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Trabzonspor tarafları, şampiyonluğu araçları ile konvoylar yaparak ellerinde meşaleler ve marşlarla kutladılar.