Sanayi Sitesi Esnafı Haberleri

Sanayi Sitesi Esnafı Haberleri

Kökten, “Projemizi Esnaflarımız Olumlu Karşıladı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Kökten Sanayi Sitesi Esnafından Destek İstedi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. Başkan Adayı Kökten, esnaflar tarafından ilgiyle karşılandı.

Kökten, “Yapılan Algılar Asılsızdır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Kökten, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Kökten, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Bulut, “Sanayiyi taşımak imkânsız değil”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Fethiye Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi sitesinin şehir dışına taşınması konusu başta olmak üzere esnafın taleplerini dinleyen Nagihan Bulut, “Sanayi sitesine gelmeden önce de sanayi esnafının sorunlarına ilişkin araştırma yaptım. Sanayinin şehir dışına taşınması en önemli konumuz. Sanayi sitesini, esnafımızın ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan bir yere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Kayabaş’tan esnafa müjde

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Burada yeni sanayi sitesinin müjdesini veren Kayabaş’ı esnaflar büyük bir teveccüh ile karşıladılar ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde desteklerini bildirdiler.

Alim Karaca’ya Sanayi Sitesinden Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Fethiye Sanayi Sitesi esnafından büyük ilgi gördü. Sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Alim Karaca, seçimi kazandıktan sonra sorunların tek tek çözüleceğini dile getirdi.