Şans Haberleri

Şans Haberleri

İsmet Taşdemir, 'Aldığınız skora göre hedef değişiyor'

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Milas-Bodrum Karayolu'nda Buzlanma Kaza Getirdi

Muğla Milas-Bodrum karayolunda, buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Olayda araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle refüje savrulurken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Marmaris Belediyesi’nden “Asansör” Protokolü

Marmaris Belediyesi, asansörlerin periyodik kontrolü için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.

İlk Ziyareti Rektöre Yaptılar

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Minik Arzunur, Okul Çantasına Kavuştu

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil denize uçtu

Muğla’nın Datça ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, denize uçtu. Şans eseri sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Teknik Direktör Gülleri’den Maç Sonu Açıklamaları

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

KYK yurdunda asansör halatı koptu

Üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda asansör halatları koptu, 4 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

MSKÜ’ye Xplore2023 yarışmasında birincilik ödülü

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fatma Yıldız Taşcıkaraoğlu, Araştırma Görevlisi Ali Can Erüst ve lisans öğrencileri Ali Kerenciler, Oğuzhan Akın, Aykut Odabaş, Zeynep Arslantürk ve Mehmet Ali Andı’dan oluşan Karya isimli ekip 16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Xplore2023-Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Teknoloji Geliştirme Yarışmasında Akıllı Enerji kategorisinde İnsansız Hava Aracı tabanlı PV sistem denetimi (Smart Energy UAV based PV system inspection) başlıklı projeleriyle birincilik ödülü kazandı.

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

Asansörün halatı koptu, bir kişi öldü

Muğla’nın Milas ilçesinde yük asansörünün halatının kopması sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Özmen “Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Asansörün Halatı Koptu: 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir işyerindeki yük asansörünün halatının kopması sonucu 2 kişi yaralandı.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Fethiyeli Fizikçi Yener Yasun ve Ekibi TEKNOFEST ’e Damga Vurdu

TEKNOFEST Girişim Yarışması’na “GAMA Kalkanı” Projesiyle giren Fethiyeli Fizik Bilimci, Nükleer Fizik Yüksek Lisans Öğrencisi Yener Yasun ve ekibi, yarışmaya katılan yaklaşık 980 şirketin arasından finallere kalırken Uzay Havacılık ve Savunma alanında da ilk 5’e girerek büyük bir başarı elde ettiler.

Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra; “Satışta Azalma Var.”

Fethiye’de salı günleri kurulan semt pazarında hayat pahalılığı son gelen zamlar ile birlikte pazarcı esnafını da etkiliyor. Fethiye ilçesinde salı günleri kurulan semt pazarına Fethiye'nin yanı sıra çevre ilçelerden de turlarla turist gelince, pazarda hareketlilik yaşansa da pazarcı esnafı satışların düşük olmasından dert yandı.

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

“Türk basınında sansürün kaldırılışının 115. yılını kutluyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Başkan Gümüş’ten 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü sağlamak amacıyla emek veren, gerçek demokrasinin ayrılmaz parçası tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

KPSS’nin ilk oturumu yapıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavı ilk oturumu yapıldı.

2023 KPSS Lisans ilk oturumu başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Lisans ilk oturumu başladı.

Başkan Gürün’den Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, basında sansürün kaldırılışının 115. Yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

“Basın Özgürlüğü Gerçek Anlamda Sağlanmalı”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.

Başkan Tokat’tan Basın Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Basında “Sansürün” kaldırılışının 115. yıldönümü kutlanacak

23 Temmuz Pazar günü, Menteşe’de basında sansürün kaldırışının 115. yıldönümü, birlik ve beraberlik pikniği ile kutlanacak.

Yurtdışı Bursiyerlerinin Borç Sorunu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yurtdışına lisansüstü eğitim almak için burslu olarak gönderilen bursiyerlerin son yıllarda yaşadıklarını borç sorununu TBMM gündemine taşıyarak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Gökova kavşağında kaza

Muğla Gökova kavşağında otomobil ile ambulansın karıştığı kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.