Siyasi Parti Haberleri

Siyasi Parti Haberleri

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Fethiyeli sanayiciler konuştu: Sanayi taşınamaz

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Fethiye’de Belediye Başkan adayları çalışmaları ve ziyaretleriyle projelerini vatandaşlara anlatmaya başladı.

Aday Kulaç, 'Kendimizi Anlatıp Bu Seçimi Kazanacağız'

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç resmi kurum ve kuruluşları, STK’ları, siyasi partilerini tamamladı. Kulaç resmi ziyaretlerini tamamlamasının ardından çarşıya pazara indi. Kulaç yaptığı ziyaretler sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Başkan Adayı Sağır, 3’lü Masa’ya Konuk Oldu

Seydikemer İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Başkan Adayı Sağır, “Belirli planlar dahilinde bu göreve talip olduk. Siyasi parti tercihine ise Seydikemer halkının düşünceleri doğrultusunda karar verdim” dedi. 

"Yöremiz Yörük Geceleri" Programına Yoğun Katılım

Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi ekranlarında yayınlanan “Yöremiz Yörük Geceleri” programı yeni sezonda türkü severlerle buluştu. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği programa birçok siyasi parti temsilcisi ve aday adayları da katıldı.

Siyasi Partilerden Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlaması

İyi Parti ve Zafer Partisi Fethiye ilçe teşkilatları, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. 

Muğla OBM Önünde “Akbelen” Eylemi

Muğla’da bazı Sivil Toplum Kuruluşları (STK) siyasi partiler tarafından Akbelen Ormanı’nda kömür sahasının genişletilmesi için başlayaağaç kesiminin durdurulması talebiyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü önünde basın açıklaması ve eylem yapıldı.

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

AK PARTİ MUĞLA’DA 1. SIRA ADAYI KADEM METE KİMDİR ?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmaya devam ediyor. AK Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Kadem Mete oldu.

İyi parti Muğla’da 2. Sıra adayı Behçet Saatcı kimdir?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmata devam ediyor. İyi Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı oldu. Behçet Saatcı kimdir?

İyi parti Muğla’da 3. Sıra adayı Mehmet Tosun kimdir?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmata devam ediyor. İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun oldu. Mehmet Tosun kimdir?

HASAR, “BEDENEN ENGELİ OLMAK SİYASET YAPMAYA ENGEL DEĞİLDİR”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde; genel nüfusun yüzde 12’sini oluşturan Türkiye’deki engelliler siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Milletvekili listelerinde engelli vatandaşlara da yer verilmesini” istedi

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Ayşe Devrim Öztürk, STK ve Siyasi Parti Başkanları Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelenk töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığı önündeki resim sergisine geçildi.

BEŞKAZA MEYDAN’INDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Fethiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla, aralarında CHP Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliği, Yerel Tohumlar Derneği, Yörük Türkmenler Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi

MİLLET İTTİFAKI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Millet İttifakı'nın kalan beş siyasi partisi, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplandı. 4,5 saat süren toplantının ardından 5’li Masa ortak açıklamada bulundu.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÇELEK TÖRENİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fethiye'de ki siyasi partiler ve STK'lar ile birlikte düzenlenen törenle kutlandı. Fethiye Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu.

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

İL OLMA HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları siyasi parti başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk.

İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetimi ve İyi Partili Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Çoban, Fethiye’nin sorunları ile ilgili bilgi almaya geldiklerini belirtirken, Başkan Çıralı yüksek enflasyon ortamında zorluk çeken FTSO üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere Fethiye’nin ortak problemlerine ilişkin hazırlayacakları bir raporu önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilere sunacaklarını kaydetti.

YÖRÜK ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8.'si düzenlenen Yörük Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 2 gün süren gece konserlerle Seydikemer ve Fethiye yaylalarına hareket getiren Yörük Yarenlik şöleninde yoğun bir katılım oldu. Cumartesi günü yaren geçi ile başlayan Karaçulha Yörük Şenliği, Pazar günü gelin alma ile başlayıp bir birinden eğlenceli yarışmalarla devam etti. Son olarak akşam saatlerinde Özlem Şahin’in sahnesi ile şenlik son bulacak. Yörük Şenliğine Fethiye ve Seydikemer Siyasi Parti temsilcileri beraberinde STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde partililerle bir araya gelen CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, cumhurbaşkanı adayı konusunda, '6'lı masayı oluşturan, adalet yürüyüşü yapan, bütün farklı siyasi partileri bir araya getiren, demokrasi için her türlü bedeli ödemiş bir genel başkanımız var, aday aramaya gerek yok. Bu ülkeyi güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme getirecek tek bir isim var, o da Kemal Kılıçdaroğlu dedi.

Marmaris’te ilçe protokolü Ramazan Bayramı’nı kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ramazan Bayramı kutlama programı Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy katılımı ile gerçekleşti. Kutlama programı çerçevesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Marmaris Öğretmenevi'nde sabah saatlerinde başlayan Ramazan Bayramı kutlama programında Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Emniyet Müdür V. Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Murat Çam, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Uğur Özdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İmran İnce, İlçe Orman İşletme Müdürü Akın Ünler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa ve ilçe siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

Bodrum güçbirliği “siyasetiniz samimi değil!”

Bodrum Güçbirliği derneği Başkanı Serdar Kayhan Bodrum’da elektrik zamlarını protesto etmek için yapılan eyleme siyasetin karultırıldığını ifade ederek” Anayasal hak olan eyleme maalesef bazı siyasi partiler dahil olup, eylemle hiç ilgisi olmayan sloganlar atmış ve eylemi amacından saptırmıştır” dedi.

Fethiye’de STK’lardan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fethiye’de ki siyasi partiler ve STK’lar ile birlikte düzenlenen törenle kutlandı. Fethiye Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu.

Hava Oyunları Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

21’nci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivali başladı. 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline Babadağ 1700’de düzenlenen etkinlikle start verildi. Etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mete Ay, Kırtur işletme sahibi Kenan Kır, Fethiye protokolü, Siyasi Parti temsilcileri, STK üyeleri, akrobasi pilotları ve çok sayıda vatandaş katıldı.