Saatcı, 'fethiye'nin hoşgörüye ihtiyacı var'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii'nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, 'Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Yoğun katılımın olduğu toplantıda 20 yıllık görev döneminde yaptığı çalışmaları anlatan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yeniden aday olma sürecini ile ilgili olarak da bilgiler aktardı. Ekip arkadaşları ile birlikte Fethiye’ye karşı duyulan sorumluluk ve siyasetin getirdiği zorunlulukla yola çıktıklarının altını çizen Başkan Adayı Saatcı, Fethiye’nin yeniden hoşgörüye ihtiyacı olduğunu vurguladı. 
Salonda toplanan katılımcılara seslenen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “20 yıl başkanlık yapmış birisine yeniden niye aday oldun diye mutlaka soruyorsunuzdur. Bizim etrafımızda her görüşten insan var. Burada ön plana çıkan Fethiye’ye karşı duyduğumuz sorumluluğumuz ve siyasetin bize getirdiği zorunluluk. Fethiye’de bir oyun oynanmaya çalışıldı. Bazen bu oyunlar farklı yerlere çekilmeye çalışılıyor. AK Parti’den 14 veya 15 arkadaşımız aday adayıydı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden de 5-6 aday adayı kardeşimiz vardı. Fethiye, Cumhur İttifakı tarafından MHP’ye bırakıldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday olmaya hiç layık bir arkadaşımız yokmuş gibi Muhammet Kökten arkadaşımız aday gösterildi. Peki bu niye yapıldı? AK Parti dediğiniz zaman Fethiye’de akla gelen ilk isimlerden birisi olan bir arkadaşımız ve ekibi… AK Parti’nin tüm nimetlerinden yararlanan, Orman ve Milli Emlak arazilerinin tahsisini alan arkadaşımız ile ekibi; halihazırdaki belediyecilik yönetiminin bir 5 yıl daha devam etmesi için bir temizlik harekatına giriştiler. Bu temizlik harekatı her 2 partiyi de karıştırdı” ifadelerini kullandı.
Konuşmasını sürdüren Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk. 20 yıllık görev süremizce farklı partilerden aday olduk fakat bu sürede hiçbir zaman belediyemizi bir partinin arka bahçesi yapmadık. Hiçbir arkadaşı işe alırken öncesinde bir partiye üye olması gerektiğini söylemedik. Hiçbir arkadaşımıza resmi kıyafet ile eline broşür verip dağıttırmadık. Belediyenin resmi arabasıyla seçim çalışması yapın diye çalışanlara mobbing uygulamadık. Mesai saate dolan arkadaşlara ya çalışacaksınız ya da 1 Nisan’dan sonra belediyeyi unutun da demedik. Bütün bunları üst üste koyduğumuzda Fethiye’nin kucaklaşmaya, hoşgörüye ihtiyacı olduğunu görebiliyoruz. Bizi tekrardan bir araya getiren ise bunlardır” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN