Songül Arslan Ayten Haberleri

Songül Arslan Ayten Haberleri

Başkan Adayı Kökten, Ayten’e Başarılar Diledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, başarılı sporcu Songül Arslan Ayten’i ziyaret etti.

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

SPORCULAR MADALYA İLE DÖNDÜLER

02 Ekim 2022 Pazar günü Aydın’da yapılan Boks sparring antrenman maçında Fethiye Gençlik ve Spor Kulubü Arslan Fight Arena sporcuları Ecrin Nisa Arıç 40 kg Alt minik, Nuray Şengür 50 kg Üst minik ve Sertan Karagözler 60kg Gençler katagorisinde başarılı bir performans sergileyerek madalya ile döndüler. 

Başarılı Sporculardan Başkan Otgöz’e Teşekkür

Almanya’da düzenlenen ilk profesyonel boks müsabakasında galibiyetle ayrılan Muğla, Fethiye ve Seydikemer’in ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’u ziyaret etti. Ziyarette Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Fethiye Gençlik Ve Spor Kulübü Yeni Başkanı Songül Arslan Ayten

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da başkanlığa Songül Arslan Ayten getirildi. Ayten, “Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak bende çıtayı biraz daha yukarı çıkarmaya çalışacağım. Fethiye’mizin ismini başarılarla, gençlik ve spor faaliyetleri ile ve organizasyonlarla duyurmaya çalışacağız” dedi.