Suçlu Haberleri

Suçlu Haberleri

Karara bağlanmış hapis ve para cezası olan şahıs yakalandı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları devam ederken saha çalışmalarında suçlulara göz açtırmıyorlar. Ekipler Marmaris’te hakkında çeşitli suçlardan toplamda 5 yıl 2 ay hapis cezası ve 9 bin Lira para cezası olan şahıs yakalandı.

Suç Makinesi Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik sürdürdüğü çalışmalarda 15 ayrı suçtan 44 yıl 18 gün karara bağlanmış hapis kararı bulunan şüpheli Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Öldürülen Eski Baro Başkanı İçin Açıklama

Bodrum'da müvekkilinin silahlı saldırısı sonucu ölen eski Denizli Baro Başkanı Avukat Erdal Çam ve yanındaki emekli İcra Müdürü Özcan Çavdar için Denizli Barosu'ndan açıklama yapıldı.

Yunus Ekipleri Suç ve Suçlulara Göz Açtırmıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonu ile başlayan nüfus kalabalığında suçlularla mücadele ve önleme hedefli yapılan kontrollerde 'yunus' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, durdurdukları araçları didik didik arıyor. Ekipler, bir gecede iki ruhsatsız ve bir kurusıkı silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şüpheli çift suç makinası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşları sözlü taciz edip silah gösteren şüpheliler, çalıntı araçla kaçarken polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin suç dosyalarının kabarık olduğu ortaya çıktı.

20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde hakkında 20 yıl 6 ay 35 gün hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

JASAT timlerinin operasyonu ile yakalandı

Hakkında dolandırıcılık suçlaması ile 8 ayrı dosyadan 35 yıl 60 ay karara bağlanmış hapis cezası bulunan şüpheli Marmaris JASAT timlerinin operasyonu ile yakalandı.

  Aranan şahıs, JASAT Timleri tarafından Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dolandırıcılık suçundan 25 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

JASAT, 25 YIL HAPİS CEZASI OLAN ŞAHSI KISKIVRAK YAKALADI

Beş ayrı suçtan 25 yıl 9 ay cezası olan A.T. Muğla'nın Bodrum ilçesinde JASAT ekiplerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

BAŞKAN DEMİR: İBB'YE İFTİRA ATANLAR KENDİ KAZDIGI KUYUYA DÜŞTÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çalışan Albayrak Grubu'na ait cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar çıkması olayına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirli oyunun İBB'yi suçlu gibi göstermek için planlandığını belirten Başkan Demir: “Bazı güruhların oyunu ellerinde patladı" dedi.

KOM SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Fethiye'de ikametinde elektrikli makaron basma makinesi düzeneği kurup fabrika yöntemi ile satış yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri A.T. isimli şahsı gözaltına aldı.

KOM SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Ekiplerin iki ayrı yerde yaptığı çalışmalar sonucunda kaçak alkol ele geçirildi.

Emniyet suçlulara göz açtırmıyor 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; S.T. , H.K. , Y.G., R.B. ve H.M.Y isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Muğla Emniyeti kaçakçılarla mücadele ediyor

Muğla İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri yaptıkları çalışmalar ile kaçakçılara ve suçlulara göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Ortaca’da, Milas’ta, Menteşe’de ve Marmaris’te  kaçakçılık yapan şahıslar kaçak mallarla birlikte ele geçirildi.

Menteşe 'de Şok Uygulamalar Gerçekleştiriliyor

Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde şok uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Yılbaşı Öncesi Sanal Dolandırıcılığa Dikkat!

Siber güvenlikte dünya lideri olan ESET, yaklaşan yılbaşı alışverişlerini göz önüne alarak online alışverişte dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle popülerliği artan hediye kartlarına dikkat çekerek siber suçluların kullanabileceği yöntemleri inceledi.

Narkotik ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği 4 ay süren projeli çalışma kapsamında 7 ayrı ikamete uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Tufan, “Tepecik Maçı Milat Olacaktır”

Fethiyespor’un Of deplasmanında 3-0 mağlup olması taraftarlarını üzerken Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan “Of maçı izahı mümkün olmayan bir ayıbımızdır.Burada suçlu başta biz idarecilerdir sonra futbolcu kardeşlerimizdir, bu ayıp Fethiyesporun son ayıbı olarak kalacaktır. Tepecik maçı milat olacaktır.” dedi.