Temizlik Etkinliği Haberleri

Temizlik Etkinliği Haberleri

Fethiye Ördek Adası Ve Kuş Cenneti'nde Temizlik Çalışması Yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Ördek Adası ve Çalış Kuş Cenneti'nin etrafı öğrenciler, gönüllü vatandaşlar ve belediye çalışanlarıyla birlikte temizlendi.

Öğrenciler Temizlik Etkinliğine Katıldı

Bodrum Belediyesi çevreyi koruma bilincinin genç yaşlarda kazanılacağını savunurken çocuklara yönelik etkinliklerine devam ediyor.

BELEDİYE EKİPLERİNDEN GÖNÜLLÜLERLE SAHİL TEMİZLİĞİ

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik etkinliği, gönüllülerin destekleriyle Küdür sahilinde devam etti.

ÇALIŞ PLAJI’NDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ

“EU BeachCleanUp” ismiyle düzenlenen, “EU BeachCleanUp - AB Sahil Temizlik Etkinliği Fethiye’de Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Çalış Plajı’nda yapıldı.

CENNET KOYU’NU PIRIL PIRIL YAPTILAR

Bodrum Belediyesi, Dünya Temizlik Günü'nde çeşitli sivil toplum örgütleri ile birlikte Cennet Koyu'nda temizlik etkinliği gerçekleştirdi.

BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU, “TEMİZ BİR SİYASET YAPILMASI GEREKİYOR”

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Deva Partisi ekibi dünya temizlik haftası münasebeti ile yarım ada ve çevresinde temizlik etkinliği yaptılar. 

AKUT Fethiye, 14 Şubat etkinliğine katıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda, ‘Şehrinize sevginizi gösterin’ sloganıyla temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe AKUT Fethiye Ekibi, Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Kozağaç yangın bölgesinde çevre temizliği

Menteşe Belediye personeli, sivil toplum örgütleri, Kozağaç mahallesi sakinleri ve gönüllülerin de katılımıyla düzenlenen temizlik etkinliğinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'de katılımcılar ile birlikte çevre temizliği yaparak çöp topladı.

Fethiye Ak Parti Gençlik Kollarından Çevre Temizliği

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları yarımada koylar bölgesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Fethiye yarımada bölgesinde yapılan temizlik etkinliğinde, torbalar dolusu çöp toplandı.

TÜRÇEV Akyaka’da plaj temizliği yaptı

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı, Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri ve Ula Belediyesi işbirliğinde Akyaka'nın Kermetur plajında çöp temizlik etkinliği düzenlendi.