Tempo, Haberleri

Tempo, Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Altın “Iğdır maçına 3 puan için gidiyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Iğdır FK mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini FRT TV mikrofonlarına belirtti.

Başkan Öztürk, basın emekçileri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk basın çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ev sahipliğini MADO kafe yaptı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda projeler hakkında da konuşuldu. Böyle bir organizasyonu aslında daha önce planladıklarını fakat yaşanılan olumsuz olaylar nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Aslında çok önceden planlanmış bir kahvaltı organizasyonuydu, 24 Temmuzda gazetelerimizin bayramını yapmak istedik fakat arkasından yangın felaketleri, o günlerde ki yoğun tempo, sizlerinde sahada olması daha sonraki yangınların gelmesi sebebi ile burada kahvaltı yapmak olmazdı. Sizlerde sahadaydınız, bizlerle de zaman zaman orman yangınlarında dağda karşılaştığımız da oldu. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.