Altın 'Iğdır maçına 3 puan için gidiyoruz'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Iğdır FK mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini FRT TV mikrofonlarına belirtti.

PAYLAŞ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Iğdır FK’ya konuk olacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta alınan GMG Kastamonuspor mağlubiyeti ile karşılaşacakları Iğdır FK müsabakaları ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu

.“Maçta 3 puan kaybettik ama ben futbolcularımdan istediklerimi aldım”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın: “Şuanda masaya Iğdır’ı yatırdık. Önümüzde Iğdır maçı var. İyi ve kaliteli bir takımla oynayacağız bunun bilincindeyiz. Hocalarımız ile birlikte Pazartesi gününden beri Iğdır’ı analiz ediyoruz. Iğdır’ın olumlu ve olumsuz yönlerini analiz ediyoruz. Iğdır’ın 2-0 yenildiği 24 Erzincanspor maçını izledik. Görüntüleri de futbolcularımızla paylaşacağız. Antrenmanlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Hem hücum yönümüzü, hem de savunma yönümüzü çalışıp üzdüğümüz taraftarlarımızı oradan getireceğimiz 3 puanla telafi edeceğiz. Şanssızlığımızı kırmak için uğraşacağız. Daha fazla istememiz lazım bunu da neticeye yansıtmamız lazım. Maçta 3 puan kaybettik ama ben futbolcularımdan istediklerimi aldım” dedi.
“Iğdır maçına 3 puan için gidiyoruz”
Konsantre oldukları sürece ligde her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirten Teknik Direktör Altın: “Futbolcular iyi futbolunu sahaya yansıttı. Oynayan ve oynamayan futbolcularımız da hazırlanıyor. Biraz daha konsantre olduğumuz süre içinde bu ligde her takımı yenebiliriz.

Çocuklarımın hepsine teşekkür ediyorum. Saha içinde gösterdikleri tempo azim yeterli oluyor. Iğdır maçına 3 puan için gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN