Temsil Haberleri

Temsil Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Muğla’nın ‘Su’yu masaya yatırıldı

Muğla İl Su Kurulu toplantısı, bu yıl ilk kez İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen toplantıda, Muğla genelindeki su miktarı, kalitesi, kullanım durumu, su kaynaklarının mevcut kapasitesi ile yeni kaynakların oluşturulması ve suyun verimli kullanılması ile ilgili projeler ele alınarak, sunumlar eşliğinde görüş alışverişinde bulunuldu.

‘Muğla Turizm Platformu’ kuruluşu için ilk adım atıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Başkanlığında ‘Muğla Turizm Planlama ve Strateji Geliştirme Platformu’ kurulması amacıyla ilk toplantı Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Datça’da 2 bin 500 yıllık hayal, temsili olarak gerçeğe dönüştürüldü

Ege ile Akdeniz’in birleşme noktası olan Muğla’nın Datça ilçesinde su testilerine doldurulan ve Akdeniz’den Ege’ye sembolik olarak taşınan deniz suyu, düzenlenen törenle Ege Denizi’ne döküldü.

Lider Muğlaspor şampiyonluğa hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 2023-2024 sezonu 25. hafta mücadelesinde sahasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u konuk edecek olan lider Muğlaspor, şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kökten, AFAD Gönüllüleri’ni Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Fethiye’de bulunan AFAD gönüllülerini ziyaret etti.

Kökten, “Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Alim Karaca turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Denizatı Restaurant’ta, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Kayaköy İçin Koruma Amaçlı İmar Planı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Yat işletmecileri sorunlarını tartıştı

Tüm Yat İşletmecileri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ege sularında faaliyet gösteren ticari yat firmaları ve Yunanistan'dan gelen iki yat firması yetkilileri, en büyük problem olarak görülen kaçak tekne ile charter yapanların önüne geçilebilmek ve Yunanistan'daki seyir izinleri, vergi ve ücretler hakkında sektörün ihtiyacı olan her şeyi belirleyip çözüm üretilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

Kökten, “Katlı Otopark Projesini Hayata Geçireceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ulaşım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’de katlı otopark projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Adayı Yiğit Ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Muğlaspor’dan maça çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisi Söke Spor müsabakası için tüm Muğlalıları Muğlaspor'u destekleyeme davet etti.

Şampiyonlardan Muğla Valisi Akbıyık’a ziyaret

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Şampiyonu olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan Kaltun Madran Muğla Ege Yıldızları spor kulübü sporcuları ve yöneticileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Sporcular İl Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Muğla İl Temsilciliği tarafından U-15 yıldızlar, takım ve ferdi il birinciliği turnuvası düzenlendi. İl genelinden 48 sporcunun katıldığı şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 erkek 6 kadın sporcu ile kadın katıldı.

Vali Akbıyık; “Turizm Potansiyelimiz Mevcudun Çok Üstünde”

Muğla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık Başkanlığında MSKÜ Öğrenci Sarayı VİP salonunda yapıldı. Toplantıya ilgili kamu kurumlarının yanı sıra Kaymakamlar v STK temsilcileri katıldı

Seydikemer’de Futsal Şampiyonası

Okul Sporları kapsamında Seydikemer’de Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyona sonrası birinci olan okullar Seydikemer’i il finallerinde temsil edecek.

Başkan Adayı Saatcı, TÜRSAB BTK’ya Ziyarette Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Tekvando Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet programında yer alan ‘Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’ 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Deprem Konulu Seminer Düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği İnş. Müh. Ahmet Çelikkollu’nun konuşmacı olarak katıldığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.

Bodrum’un İncileri Deplasmanda Tarih Yazdı

Türkiye Voleybol Federasyonu 15. hafta karşılaşmasında Bodrumspor, konuk olduğu NHZ. Havran Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Demirel Seçim Çalışmaları Kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.