Ticaret Odası Haberleri

Ticaret Odası Haberleri

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

Marmaris’ten Antalya’ya turizm çıkarması

Yaklaşan turizm sezonu öncesi Marmaris Ticaret Odası, GETOB ve YDA Dalaman Havalimanı yöneticilerinden oluşan heyet, Marmaris’e turist getiren yerli ve yabancı tur operatörlerinin Antalya’da bulunan merkez ofislerini ziyaret ederek üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

Karaca'dan Deniz Ticaret Odasına Dostluk Eli

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Karaca, uyumlu bir çalışma ile 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi. 

Kökten, “İktidar Gücüyle Körfezimizi Temizleyeceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarı’nda Yerini Alacak

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşirken Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kurulacak.

Turistik Bodrum Haritası İçin İş Birliği Protokolü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’ne ait Turistik haritanın Bodrum Ticaret Odası tarafından kullanılması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

Aday Adayı Demirel, hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Marmaris’te ‘İklim Krizi Ve Sürdürülebilir Turizm ‘ Konulu Panel Yapıldı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren ‘İklim Krizi’ ile ilgili bir panel düzenledi.

Marmaris’te İklim Krizi Ve Turizm Ele Alınacak

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren iklim krizi masaya yatırılıyor.

Aday Adayı Tilkici, Başkan Tugay'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı makamında ziyaret etti

Kökten, “Ortak Kararlarla Denizcilerin Sorunlarını Çözeceğiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

İMEAK DTO Başkanı Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz”

Bu yıl 7.'si düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Yılda 8 bin organ nakli yapılıyor

Ortaca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Organ Bağışı Haftası’nda İlçe Müftülüğü işbirliğinde seminer düzenlendi.

Turizm fuarında Marmaris tanıtılıyor

Dünya’nın en önemli turizm fuarlarından olan World Travel Market (WTM) Londra, 44. kez kapılarını açtı.

Boat Show muhteşem finale sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası tarafından düzenlenen Marmaris Boat Show, kesilen cumhuriyet pastası ile sona erdi.

Marmaris Boat Showda Başkan Ayhan’a tasdikname takdim edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ilk kez düzenlenen Marmaris Boat Show fuarında düzenlenen etkinlikler dahilinde dalış eğitmeni ve Araştırmacı Gökçer Karaağaç “Marmaris’te Süngercilik Tarihi” söyleşisinin ardından Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan’a 1931 yılından kalan tekne tasdiknamesi sundu.

Marmaris Boat Show ikinci gününde etkinlikler ile devam ediyor

Marmaris Ticaret Odası himayesinde düzenlenen, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Netsel Marina işbirliği ile Marmaris yat marinada kurulan dev çadırda dün kapılarını açan Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” ikinci gününde yoğun katılım ile devam ediyor.

Boat Show kapılarını açtı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” Marina’da kurulan etkinlik alanında kapılarını açtı.

Boat Show, Marmaris Marina’da ziyaretçileri ile buluşacak

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show Setur Netsel Marmaris Marina Etkinlik Alanı’nda 25-28 Ekim tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiyle buluşacak.

Tarihi Amos Antik Kenti'nde bin 700 yıl sonra ilk konser

Muğla’nın Marmaris ilçesi Turunç Mahallesi'nde bulunan ve Karia Uygarlığının başkenti Amos Antik Kenti'nde Marmaris Ticaret Odası organizasyonu ile bin 700 yıl sonra ilk defa elektik kabloları çekilip aydınlatılarak, Cumhuriyet'in 100. yılına özel konser düzenlendi.

Çaylı, İMEAK Başkanı Tugay'ı Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret etti. 

Kaymakam Ertaş'tan, İMEAK' ya ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

Başkan Tugay, “Alagada olan teknelerin durumunu biliyoruz”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, alagada olan tekneler hakkında açıklamada bulundu.

Başkan İlkay Tugay, "Günde 10 Binin Üzerinde Yolcuyu Denizle Buluşturduk"

Fethiye’de deniz turizminin nasıl geçtiğini değerlendiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, “Günde 15 binin üzerinde yolcuyu denizle buluşturduk” dedi. 

Kaymakam Çit'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'un da aralarında bulunduğu heyet, son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Bodrum Kaymakamlığı'na atanan ve görevine başlayan Kaymakam Mustafa Çit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla’dan Rodos’a Geçmiş Olsun ve İlişkileri Güçlendirme Ziyareti

MUTSO Heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hem yaşanan orman yangınlar nedeniyle ‘geçmiş olsun’ demek, hem de ikili ticari ilişkileri güçlendirmek adına Rodos’a gitti.

Ticaret Odası hizmet aracı TOGG geldi

Marmaris Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimini neticesinde 61'inci sıradan teslim almaya hak kazandıkları yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG'u teslim alarak envanterlerine kaydettiler.

Bu Sergi Toplumsal Bir Yaraya Dikkat Çekecek

Sanatçı Zerrin Tuluğ’un ‘6284’ isimli resim sergisi 5-20 Eylül tarihleri arasında Bodrum Ticaret Odası (BODTO) sergi salonunda gerçekleşecek. Tuluğ bu sergisinde tuval üzerine akrilik ve karışık malzemeyle sembolleri ve soyutlama ögeleri taşıyarak kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair bir ifade yöntemi geliştiriyor. Serginin açılış kokteyli 5 Eylül Salı günü 19.00’da yapılacak olup 30’a yakın tuval sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Çıralı, “Festivalin yıllarca devam etmesini istiyoruz”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Festivalin önemine vurgu yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı çeşitli açıklamalarda bulundu.