Toplantısı Yapıldı Haberleri

Toplantısı Yapıldı Haberleri

Muğla gastronomi turizmine GEKA desteği

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2023 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Muğla Valiliğinin koordinesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile GastroMuğla proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı

 Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Dalaman’da Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Dalaman Kaymakamlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası mazbatalarını alan mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bodrum'da 'Acı Ot Festivali' basın toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) iş birliğiyle yapılacak olan 5. Acı Ot Festivalinin basın toplantısı gerçekleşti.

Bozburun Yarımadası İçme Suyu projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımdası’nın 70 yıllık su problemini ortadan kaldırmak için başlatılan içme suyu projesinin tanıtım töreni Başkan Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla yapıldı. Yaklaşık 342 Milyon TL yatırımla yapımına başlanan projede Marmaris Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. 70 Bin kişiye yetebilecek miktarda içme suyu sağlayacak proje ile bu yedi mahalleye 53 kilometre içme suyu hattı, 3 terfi merkezi, 2 içme suyu dağıtım deposu, bir terfi deposu, 8 maslak, elektrik nakil hattı ve mekanik iyileştirmeler yapılacak.

Seydikemer’de Taşımalı Eğitim Görüşüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı için İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim planlama ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya okul müdürleri katıldı.

Muğla’da Yolcu Otobüslerinde Emniyet Kemeri Kullanımı Hakkında Toplantı Yapıldı

Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından “Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı” istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Köyceğiz’de Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Seydikemer’de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde okulların ve kurumların müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda eğitim öğretim yılının 2. döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Bodrum Kitap Günleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri” tanıtım toplantısı yapıldı. Etkinlik açılışı 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Başkan Akdenizli Başkanlığında Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. 2024 yılının ilk toplantısında görüşülen 12 madde, oy birliği ile kabul edildi.

Dalaman’da yeni yıl tedbirleri toplantısı yapıldı

Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerini sağlamak amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü, “Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı” kaymakamlık makamında yapıldı.

Dalaman’da yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 2023 yılının değerlendirildiği “Yılsonu değerlendirme Toplantısı” Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında yapıldı.

Ortaca’da Kadına Şiddet ve Çoçuk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Kaymakam Kenan Aktaş başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocuk Koordinasyon Üst Kurul Toplantısı yapıldı.

Muğla’da kış lastiği uygulaması 1 Aralıkta başlıyor

Muğla’da trafik ekiplerinden otobüs firma yetkililerine bilinçlendirme toplantısı yapıldı.

Marmaris’te bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bağımlılıkla mücadele komisyonu Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında toplandı.

Söz Kadınlarda Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

Muğla eğitim yöneticileri toplantısı yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim yöneticileri toplantısı gerçekleştirildi.

400 milyon dolar bütçeli iklime dirençli ormancılık projesi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde İklime Dirençli Ormancılık projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik ve Barınma Tedbirleri toplantısı Vali İdris Akbıyık başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Turistlerden gelen şikayetler ile ilgili toplantı yapıldı

 Muhteşem koyları, denizi, doğası ile dünyanın ve Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası ev sahipliğinde, yurt dışı tur acentelerinin temsilcileri ile birlikte turizm kriterleri toplantısı yapıldı.

Seydikemerspor’da İlk Yönetim Toplantısı Yapıldı

Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.

Otelciler Birliği Temmuz ayı toplantısı düzenlendi

Fethiye Otelciler Birliği Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı Bülent Uysal başkanlığında Alize Hotel’de gerçekleşti.

Vali Tavlı Başkanlığında Seydikemer TDİOSB Toplantısı Yapıldı

Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi’nde Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.