Turnuva Haberleri

Turnuva Haberleri

Köyceğiz’de gerçekleşen Satranç Turnuvası'na 72 sporcu katıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Satranç Turnuvası 72 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Seydikemer’deki satranç turnuvası sona erdi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen 3. Geleneksel Satranç Turnuvası, genç zihinleri doğa bilinciyle buluşturdu.

Muğla’da “Mavi Yeşil” okullar satranç turnuvası başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mavi Yeşil Okullar” projesi çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası başladı.

Muğla OBM de halı saha turnuvası şampiyonu Milas oldu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde işletmeler arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu Milas Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası’na Yoğun İlgi

Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında düzenlenen Muğla Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası’na 17 ilden 185 sporcu katıldı.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Köyceğiz’de Masa Tenisi Ligi Başlıyor

Muğla’nın Köyceğiz Spor Kulübü’nün düzenlediği masa tenisi ligi 24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Sporcular İl Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Muğla İl Temsilciliği tarafından U-15 yıldızlar, takım ve ferdi il birinciliği turnuvası düzenlendi. İl genelinden 48 sporcunun katıldığı şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 erkek 6 kadın sporcu ile kadın katıldı.

Muğla OBM Tarafından Düzenlenen Halı Saha Turnuvası Başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde 12 İşletme Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen halı saha turnuvası başladı.

Gençlerde Taekwondo Şampiyonu Dalaman’dan

Antalya’da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda Gençler FreeStyle Pair Kategorisi’nde Dalamanlı sporcu Mustafa Kıvanç Aksoy büyük bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor.

Fethiyespor Futbol Akademisi KREMLİN BD CUP U12 Turnuvasında

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya’ya gitti.

Okullar Arası Futsal Müsabakaları Kıran Kırana Geçiyor

Muğla'da Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası devam ediyor. Turnuvada Fethiye'den 10 lise yer alıyor.

Gençlik Spor Muğla Müdürü Tenis Şampiyonları ile bir araya geldi

Muğla tenis kulübü olarak, Türkiye tenis federasyonu faaliyet programında yer alan 2023 yılı yaz kupaları ve hafta sonu turnuvalarında dereceye giren şampiyonlar Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile bir araya geldi.

Tenzor International Cup’ta zafer Tenzor Takımı’nın oldu

Bodrum’da düzenlenen J/70 sınıfı yelken yarışı Tenzor International Cup’ın ilk etabı bugün yapılan yarışların ardından sona erdi. Organizasyonun ilk etabında Tenzor Takımı şampiyon oldu.

Köyceğiz'de satranç turnuvası yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu Yemek Salonunda; Muğla GSİM ve Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliğinin organize ettiği; Köyceğiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası yapıldı.

Muğlalı judoculardan büyük başarı

Bulgaristan Sofya'da 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen 18. Uluslararası Olimpia Minikler, Yıldızlar ve Ümitler Judo Turnuvası'ndan Muğlalı milli sporcular madalyalarla döndü.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Bodrumspor judo takımı ilk müsabakadan dereceyle dönüyor

Muğla’da düzenlenen 100’üncü yıl judo turnuvasında Bodrumspor katıldığı ilk resmi müsabakadan dereceyle döndü.

Köyceğiz’de '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' sona erdi.

Büyükşehir 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılının Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlanması için farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuyu tüm yıla yaydı. 100. yıl etkinliklerinden biri olan ‘İçimizden Biri Mustafa Kemal’ konseri Muğla’da vatandaşlarla buluştu.

Voleybol takımı Ege ikincisi oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvasında Voleybol Takımı Muğla il birincisi olarak Denizli’ de düzenlenen bölge şampiyonasına katıldı.

Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını düzenlediği özel etkinliklerle kutluyor. ‘Evlerimizi Bayraklarla Donatıyoruz’” kampanyasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlenecek.

Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu.

Amatör Spor Haftası etkinliklerle kutlandı

Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası Menteşe Belediyesi tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen sportif faaliyetlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında bisiklet turu, kort tenisi, masa tenisi, kadın futbolu, hamak yogası, voleybol ve karate turnuvaları düzenlendi.

Plaj Güreşinde 3 altın madalya kazanıldı

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Güreş Birliği, Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Sarıgerme tesislerinde sona erdi. Toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı turnuvaya damga vurdu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası Başlıyor

Seydikemer İlçe Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Kurumlararası Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol turnuvası etkinliği

Seydikemer Kaymakamlığı ile Seydikemer Belediyesi işbirliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında kurumlar arası bay-bayan voleybol turnuvası düzenlenecek.