Uçar Haberleri

Uçar Haberleri

Ortaköy Mahallesinde seçim yenileniyor

Muğla’nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesinde 31 Mart tarihinde yapılan muhtarlık seçimini kazanan Hüseyin Uçar’ın ‘Memnu hakların iadesine’ ilişkin kararı zamanında vermediği için Yüksek Seçim Kurulu seçimi iptal etti.

Sporun nabzı Spor Ekstra’da

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Etkinliğinde Ok Uçurdular

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca tüm okullarda, karne öncesi "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" olarak yürütülen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine edip iştirak ettiği hafta çeşitli etkinliklerle tüm hızıyla devam etti.

Balık yemi yüklü tır tarlaya uçtu

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi yüklü tır tarlaya uçarken, araç sürücüsü yaralandı.

Datça Belediye Başkanından ‘Elektik ve Su’ Açıklaması

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçede yaşanan elektrik ve su kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.

Ortaca’da şehit ailelerine ziyaret

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir şehit ailelerini ziyaret etti.

“Çalmadığım Bir Gökyüzü Kalmıştı”

Ölüdeniz’de renkli anlar…Paraşütle uçarken klarnet çaldı, görenler hayretle seyretti.

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Uğurlandı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Saburhane Gençlikspor takımını Aydın’da yapılacak olan U15 Türkiye Şampiyonasına uğurladı.

Kaymakam Uçar'dan 23 Nisan mesajı

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bağ kurduk tüm yüreklerimizle…

Ortaca Kaymakamımız Meral Uçar ve Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraşlı deprem sonrası İlçemize gelen Esra Çayır ailesi ile beraber iftar yaptı.

KAYMAKAM UÇAR VE BAŞKAN UZUNDEMİR İFTARI ÇELİK AİLESİ İLE YAPTI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ramazan ayında gerçekleştirdikleri aile ziyaretlerini sürdürüyor.

YAŞLILAR HAFTASI ZİYARETİ VE YALNIZ DEĞİLSİNİZ PROJESİ

Her yıl Mart ayının 18 ile 24. günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeni ile Kaymakamımız Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

ORTACA'DA MUHTARLAR TOPLANTISI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar başkanlığında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in de katıldığı toplantıda ilçe genelindeki muhtarlar ile 2022 yılının değerlendirmesi ve 2023 yılında ilçeye yapılacak yatırımların değerlendirme toplantısı yapıldı.

MUĞLA’DA YUNUSLARDAN GÖRSEL ŞÖLEN

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde denizde tekne ile gezintiye çıkan vatandaşlar tarafından yunusların denizdeki gösterileri saniye saniye görüntülenirken, yunusların sudan fırlayıp adeta uçarak tekrar denize dalması görenleri şaşırttı.

ORTACA'DA ‘YAYALARA SAYGI' ETKİNLİĞİ

Türkiye genelinde eş zamanlı İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' sloganıyla düzenlenen kampanya Muğla'nın Ortaca ilçesinde ilçe protokolün katılımı ile gerçekleşti.

HAVACILIK TANITIMINA ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Menteşe Belediyesi ve Muğla Kokpit Okulları işbirliğinde düzenlenen ‘Havacılık Tanıtımı ve Uçaklar Nasıl Uçar’ etkinliği Menteşe Çocuk Bilim Parkında gerçekleşti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Muğla Kokpit Okulları Sivil Havacılık Meslek Dersleri Öğretmeni Eren Karagöz tarafından uçaklar nasıl uçar, uçak bakımı, hava trafik kontrolü ve havacılık sektörü hakkında çocuklara bilgiler verildi.

MUĞLA’DA HAVACILIK TANITIMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Muğla'da Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'havacılık tanıtımı ve uçaklar nasıl uçar?' etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ‘HAVACILIK TANITIMI’

Menteşe Belediyesi ve özel bir okul işbirliğinde düzenlenecek 'Havacılık Tanıtımı ve Uçaklar Nasıl Uçar' etkinliği ile ilkokul öğrencilerine uçaklar nasıl uçar, pilotlar, uçak bakımı, hava trafik kontrolü gibi birçok konuda bilgiler verilecek.

Ortaca’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Muğla'nın Ortaca ilçesinde coşku ile kutlandı. Kutlama törenine Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay Ahmet Emre İnal, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediyenin altı yıl önce kapattığı yol mahalleliyi çileden çıkardı

Muğla'nın Datça ilçesinde altı yıl önce bölünmüş yol çalışmaları sırasında, mahalleye giden yolun ileride açılacağının söz verilip kapatılmasının ardından, yolun altı yıldır açılmaması mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mahalle sakinleri CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar'ın verdiği sözü tutmadığını iddia ederek, beş mahalleye ulaşım sağlayan Knidos yolunu kapatarak başkanı protesto etti.

Köyceğiz'de okçuluk sporuna ilgi oluşturuyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Aday Hakemi ve Ferdi Lisanslı Sporcu Müberra Uçar, gönüllülük esasına dayalı olarak okullarda öğrencilere okçuluk sporunu tanıtma ve sevdirme adına çalışmalar yapıyor.

Sed Medya Fuarın Sıcak Atmosferini İzleyenlere Taşıyor

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) buluşmaya devam ediyor. 12 Şubat tarihine kadar devam edecek fuarın 2. gününde de SED Medya ekibi fuarın nabzını tutmaya devam etti. Gün içerisinde gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuara katılım sağlayamayan Fethiyelileri, fuarın o sıcak atmosferine taşıdı.

Hukuk Bürosu Dualarla Açıldı

Av.Muhammed Uçar,Av.Burak Zor ve Av.Ali Balcı tarafından MBA Avukatlık Ortaklığı hizmete açıldı.Açılışa Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun’da katıldı.

Vali Tavlı Ortaca’da

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.Vali Sayın Orhan Tavlı, ilçeye gelişinde Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Feyza Yılmaz tarafından karşılandı.

CHP’li başkanın önce izin verdiği festival, zabıtanın uyarısı ile başlarken bitti

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar'ın, iddiaya göre önce izin verdiği Datça Bal Badem Festivali'nde, açıldığı günün sabahında zabıta ekiplerinin uyarısı ile yeme içme stantlarının kaldırılmasının istenmesiyle, festival başlarken sona erdi. Datça Yerel Tohum Derneği Başkanı Zeki Karacan, 'Belediye Başkanının bu işi provoke etmek için yaptığını artık ciddi ciddi söylüyorum ve kamuoyunda da bunu bangır bangır bağıracağım' dedi.

Ortaca Kaymakamı Uçar, muhtarlarla buluştu

Muğla'nın Ortaca ilçesi Kaymakamı Meral Uçar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yılın Ahisi'nden Başkan Otgöz’e Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 34. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında yılın ahisi seçilen Mustafa Yılmaz ile Yılın Kalfası seçilen Berat Özkaya, Yılın Çırağı seçilen Ümit Uçar ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı makamında ağırladı.

Uçar; ‘’Geleceğin Muğlaspor’unu oluşturuyoruz’’

Muğlaspor Yaz Spor Okulları mezuniyet töreni Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulübün tesislerinde gerçekleşti.

Muğlaspor Yönetiminden Ak Parti İl Başkanı Mete’ye Ziyaret

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’yi ziyaret etti.